LU studentu Biznesa inkubators sāk jaunu dalībnieku uzņemšanu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zane Bitere / LETA

Latvijas Universitātes (LU) studentu Biznesa inkubators sāk jaunu dalībnieku uzņemšanu, aģentūru LETA informēja inkubatora Kopienas vadītāja Māra Birzniece.

Savu dalību LU studentu Biznesa inkubatora pavasara sezonā aicināts pieteikt ikviens interesents, kuram ir sava biznesa ideja. Vienīgais nosacījums - pusei komandas dalībnieku jābūt LU studentiem neatkarīgi no studiju līmeņa un specializācijas vai arī pēdējo divu gadu absolventiem.

Pateicoties ERAF līdzfinansētajam projektam "Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem", studentiem, kuri piedalās šajā programmā, tās noslēgumā "Demo dienā" būs iespēja saņemt naudas balvas, kas 1.vietai ir 5000 eiro.

Programmas trīs mēnešu ilgajā periodā dalībniekiem būs pieejams viss nepieciešamais, lai sāktu un attīstītu savu biznesa ideju. Tiks nodrošinātas nodarbības un pasākumi par dažādām aktuālām tēmām, piemēram - biznesa ideju validēšana, pirmo klientu atrašana, uzņēmuma veidošana, kā savai biznesa idejai piesaistīt investīcijas, finanses un grāmatvedība, mārketings un jauna produkta ieviešana tirgū un citi.

Nodarbībās piedalīsies un savā pieredzē dalīsies veiksmīgu uzņēmumu dibinātāji un vadītāji, kā arī mentori un nozaru eksperti.

LU studentu Biznesa inkubatora jaunajiem dalībniekiem būs pieejamas biroja, pasākumu, semināru un ražošanas telpas, un biroja tehnika, kā arī foto, video un mārketinga materiālu izveidei pieejama moderna foto un video studija.

Tāpat dalībnieki var izmantot LU "FabLab" prototipēšanas studiju ar 3D printeri un lāzeriekārtu, ar ko var izveidot sava produkta pirmo prototipu.

Lai tiktos ar potenciālajiem klientiem un pārdotu pirmos produktus, tirdzniecības centrā "Riga Plaza" dalībniekiem būs iespēja testēt savus produktus Inovāciju stendā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu