Tallinā un Viļņa degvielas cenas aug, Rīgā - nemainās (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Vīrietis degvielas uzpildes stacijā
Vīrietis degvielas uzpildes stacijā Foto: Pixabay

No Baltijas valstu galvaspilsētām Viļņā un Tallinā šonedēļ degvielas cenas auga, bet Rīgā saglabājās nemainīgas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Arī šonedēļ dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat Tallinā bija augstākā cena dīzeļdegvielai, bet zemākā tā bija - Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena nemainījās arī šonedēļ un piektdien maksāja 1,354 eiro par litru. Tāpat dīzeļdegvielas cena bija stabila - 1,294 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena šajā nedēļā auga par 0,5% un bija 1,205 eiro par litru. Savukārt dīzeļdegvielas cena nemainījās un tāpat kā pirms nedēļas bija 1,105 eiro par litru.

Savukārt Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena šajā nedēļā palielinājās par 2,8%, sasniedzot 1,411 eiro par litru. Dīzeļdegvielas cena auga par 1,3% - līdz 1,391 eiro par litru.

Autogāzes cena šonedēļ nemainījās Rīgā un Tallinā, kur piektdien maksāja attiecīgi 0,603 eiro un 0,71 eiro par litru. Savukārt Viļņā autogāzes cena saruka par 7% un bija 0,533 eiro par litru.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu