Horoskopi visai nedēļai

Ko stāsta zvaigznes?
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes no 3.-9. februārim.

3.-9. februāris

AUNS Nedēļas sākumā tev var nākties uzmundrināt kādu no radiniekiem, kuram neiet tik spīdoši kā tev. Labi, ka spēsi izrādīt gan līdzjūtību, gan sniegt praktiskus padomus, kā labot situāciju. Sākot ar nedēļas vidu, nav izslēgtas negaidītas pārmaiņas profesionālajā jomā. Neskatoties uz notikumu gaitu, spēsi viegli saprasties ar līdzgaitniekiem, gūt kopīgu valodu ar priekšniecību. Tuvāk brīvdienām aizvien biežāk aizdomāsies par paša privāto dzīvi, attiecībām ar otro pusīti. Kāds Auns var nolemt veikt kardinālus soļus, lai uzlabotu savu mīlas dzīvi.

VĒRSIS Gandrīz visas nedēļas garumā risināsi dažādus saimnieciska rakstura jautājumus, centīsies uzlabot ienākumus, veicināt komforta sajūtu savā mājoklī. Kopumā laiks piemērots arī dažādu veidu kursu apmeklēšanai, komandējumiem, juridiskiem jautājumiem. Galvenokārt savus panākumus balstīsi uz sev raksturīgo neatlaidību, sistemātiskumu un pacietību. Personīgajā dzīvē var neiet tik gludi kā gribētos. Nav izslēgtas nelielas domstarpības ar mīļoto, taču, pieliekot pūles, tev noteikti izdosies tās atrisināt!

DVĪŅI No tev raksturīgā pļāpīguma šonedēļ nebūs ne miņas. Tu lieliski spēsi apliecināt sevi ar paveiktajiem darbiem. Lietišķā nostāja var palīdzēt atrisināt sen atliktus, sasāpējušus jautājumus. Materiālās lietas vēlamāk kārtot nedēļas pirmajā pusē, savukārt laiks no ceturtdienas vairāk atbilstošs sabiedrisku, radošu ieceru īstenošanai. Saskarsmē ar kolēģiem ieturēsi nedaudz distancētāku nostāju, vairāk tieksies darboties vienatnē. Brīvdienās labprāt dosies ciemos vai aicināsi viesus pie sevis uz nelielu ballīti.

VĒZIS Centies stingrāk turēties pie savas pārliecības, neļauj apkārtējiem tik viegli ietekmēt pieņemamos lēmumus. Šis laika posms veiksmīgāks Vēžiem, kuri saistīti ar psiholoģiju, pedagoģiju un tirdzniecības jomu. Ja tev veicamas pārrunas ar priekšniecību, jau iepriekš pārdomā iespējamo sarunas stratēģiju, nodrošinies ar pārliecinošu argumentāciju! Nekustamā īpašuma jautājumus labāk šonedēļ nekustināt. Komunikācijā ar savām atvasītēm brīžiem būsi pārāk maigs un pielaidīgs.

LAUVA Šobrīd droši vari īstenot biznesa projektus, apspriest jaunās idejas ar sadarbības partneriem, augstākstāvošajiem. Nav izslēgts, ka domubiedru vidū uzradīsies kāda ietekmīga persona, kura turpmāk palīdzēs tev īstenot dažādus lietišķos jautājumus, sniegs vērtīgus padomus. Materiālos jautājumus zvaigznes iesaka risināt nedēļas vidū. Ja vēlies kārtot ar tieslietām saistītās nianses, tās vieglāk šķetināsies nedēļas sākumā vai arī piektdien. Brīvdienās velti nedaudz vairāk laika otrajai pusītei.

JAUNAVA Daudz kas būs atkarīgs no tā, kā spēsi noskaņoties darbam, citām ikdienas gaitām. Ja ļausi nomāktībai pārņemt sevi, negaidi košus

rezultātus. Savukārt, ja pratīsi uzturēt optimistisku, dzīvespriecīgu noskaņojumu, tas neapšaubāmi veicinās panākumu iespējas, ļaus uzturēt saskanīgas attiecības ar apkārtējiem. Ja nepieciešams, šonedēļ vari doties uz valsts iestādēm un kārtot tur dažādus birokrātiskos jautājumus. Nedēļas nogali asociē ar atpūtu, aizmirsti par visu, kas skar darbu!

SVARI Kāds Svaru zīmes pārstāvis var sajust saasināmies taisnīguma izjūtu, tādējādi vēlmi aktīvāk aizstāvēt gan savas, gan tuvinieku intereses. Šī var izrādīties zīmīga nedēļa tiem, kuri saistīti ar jurisprudenci, žurnālistiku. Panākumu saldo garšu var sajust arī zinātnes pārstāvji un skatuves cilvēki. Mīlas jomā tieksies pēc asākām izjūtām, atmiņā paliekošiem mirkļiem. Pielūko, lai kaislību brīdī nesastrādā ko lieku!

SKORPIONS Tev var būt diezgan saasināta, brīžiem pārlieku emocionāla attieksme pret apkārt notiekošo. Centies atturēties no tūlītēju lēmumu pieņemšanas, rūpīgāk pārdomāt savu izvēli. It sevišķi piesardzīgam vajadzētu būt attiecībā pret finansiālajiem un juridiskajiem jautājumiem! Šonedēļ nevajadzētu uzņemties jaunas saistības, kārtot ar mantojumiem, nekustamo īpašumu saistītās lietas. Nebūtu slikti, ja tu varētu paņemt pāris liekas brīvdienas un veltīt laiku garīgā līdzsvara atgūšanai.

STRĒLNIEKS Nav izslēgts, izrādīsi pastiprinātāku interesi par citu tautu kultūru, reliģiju, filozofiskiem jautājumiem. Šī nedēļa ir kā radīta, lai apgūtu jaunas zināšanas, censtos viest lielāku skaidrību par saviem nākotnes plāniem, iecerēm. Ir vērts arīdzan rūpīgāk ieklausīties intuīcijā, ļauties pamēģināt līdz šim neiepazītas, taču priekš sevis intriģējošas lietas. Saskarsmē ar pretējo dzimumu būsi manāmi koķetīgs, spēsi pievērst kārotās personas uzmanību.

MEŽĀZIS Nedēļa iesāksies uz patīkamas, pacilātas nots. Nav izslēgts, gūsi iedvesmu jaunām biznesa idejām. Lielu nozīmi panākumos spēlēs saskanīgas attiecības ar sadarbības partneriem, priekšniecību. Centies aktīvāk likt lietā sev piemītošās analītiskās dotības, saimniecisko ķērienu un organizatora dotības. Ģimenes dzīve šonedēļ solās būt mierīga, brīva no problēmām, asām domstarpībām. Brīvdienās palutini sevi un tuviniekus ar kādu kārumu.

ŪDENSVĪRS Vajadzēs krietni vien piestrādāt, lai pilnībā īstenotu nospraustās ieceres. Pielūko, lai neizvirzi sev pārāk grandiozus mērķus, esi objektīvs attiecībā uz savām reālajām iespējām. Veiksme šonedēļ būs apdomīgo Ūdensvīru pusē! Risks un avantūras šobrīd pavisam noteikti neatmaksāsies! Būtu labi, ja tu parūpētos par ikdienišķo profesionālo pienākumu izpildi, vairāk uzmanības pievērstu paveiktā kvalitātei.

ZIVIS Būsi pilns enerģijas, apņēmības. Tavu rosību, panākumus noteikti pamanīs un novērtēs arī priekšniecība. Nedēļas sākumā vari veltīt sevi saimnieciski organizatoriskām lietām, biznesa jautājumiem. Līdz ar trešdienu pieaugs tavs radošais potenciāls, kas pavērs jaunas durvis ar mākslu, izklaides jomu saistītajiem zīmes pārstāvjiem. Mājas dzīvē svarīgākās lietas, visticamāk, norisināsies nedēļas sākumā un tad pašā nedēļas izskaņā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu