Kanādiešu firma uzprojektējusi nikna izskata superauto ar 7 litru motoru (1)

Nosaukums gan "interesants"
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Neliels kanādiešu uzņēmums Felino, kura dibinātājs un saimnieks ir autosportista karjeru beigušais Antuāns Besē, Toronto automobiļu izstādē gatavojas prezentēt automobili cB7R ar 7 litru dzinēju. 

Dažādās izstādēs Felino cB7R bijis skatāms jau iepriekš, un tiek ziņots, ka ielas auto, ko paredzēts izgatavot 10 eksemplāros, no prototipa vizuāli neatšķiras.

Foto: Publicitātes foto

cB7R būs pieejams divās dažādās versijās. Bāzes modelis būs ar 6,2 litru V8 (532 ZS, 659 Nm) un paātrināsies līdz simtam 2,9 sekundēs. Tā maksimālais ātrums atdursies pret 325 km/h atzīmi.

Foto: Publicitātes foto

Otra cB7R versija būs nedaudz ekstrēmāka, un tai paredzēts 7 litru dzinējs ar 710 ZS un 786 Nm. Paātrinājums šim auto būs tāds pats, taču atbilstošos apstākļos ar to varēs sasniegt 345 km/h. Kā pārnesumkārbu opcijas abām cB7R versijām tiks piedāvāta sešu pakāpju manuālā vai sekvenciālā ar tikpat pārnesumiem.

Foto: Publicitātes foto

Mazā uzņēmuma portfolio tiks iekļauta vēl spējīgāka automašīna cB7+, taču tā demonstrēšanai būs gatava tikai tuvāk gada beigām.

Cik maksās šāds auto un vai tas būs lietojams uz ielas, pagaidām ir atklāti jautājumi. Standarta modeļi, ar ko varēs braukt it visur, kur klīrenss ļauj, maksās no 360 tūkstošiem Kanādas dolāru jeb 246 tūkstošiem eiro.

Foto: Publicitātes foto
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu