Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Mēģini rūpīgāk kontrolēt savu rīcību, tā šodien var tevi pamatīgi iegāzt. Nav ieteicamas pārrunas ar priekšniecību. Lieto daudz šķidruma. Vakaru ieteicams pavadīt kopā ar mīļoto cilvēku.

VĒRSIS Centies, lai tavi vārdi saskanētu ar paveiktajiem darbiem. Nebūtu ieteicams dot jelkāda veida solījumus. Iepērkoties necenties par visu varu ietaupīt, jo, kā zināms, skopais maksā divreiz!

DVĪŅI Ieturi zināmu distanci attiecībās ar priekšniecību. Savukārt Dvīņi bosi, raugieties uz padotajiem ar lielāku nopietnību, kritiku. Nav vēlams apspriest privātās dzīves sīkumus ar mazpazīstamiem cilvēkiem.

VĒZIS No tevis šodien staros labestība un mīlestība. To sajutīs arī tava ģimene, kurai būtu vēlams veltīt lielāko dienas daļu. Taču, ja bērni sastrādājuši kādas palaidnības, izrādi pietiekamu stingrību.

LAUVA Lauvas būs nervozas un nedaudz neapmierinātas ar dzīvi. Pie vainas var būt aizdomas par mīļotā cilvēka sānsoļiem. Taču šīs aizdomas būs nepamatotas. Lai tiktu ar visu skaidrībā, izrunājies ar partneri!

JAUNAVA Paveiksi daudz svarīgu lietu. Izpaudīsies tev raksturīgā prasme izplānot dienas darbu kārtību, tikt galā ar organizatoriskām lietām. Vakarā uzmanies no agresīvi noskaņotiem cilvēkiem.

SVARI Labvēlīgs laiks dažādu kontaktu veidošanai, esošo sadarbību nostiprināšanai. Pirms kārto finansiālos jautājumus, ieteicams pakonsultēties ar speciālistu. Mājas dzīvē viss solās ritēt savu gaitu.

SKORPIONS Ja pieliksi pietiekami daudz pūļu, neapšaubāmi sasniegsi iecerēto. Nav diez cik piemērots brīdis nekustamā īpašuma iegādei. Ieteicams pievērst lielāku uzmanību atvasīšu uzvedībai.

STRĒLNIEKS Dzīvesprieka, optimisma trūkumu tev pārmest nevarēs, tieši pretēji, tu to spēsi pat dāvāt arī citiem. Neklausies, ko par tevi baumo skauģi. Šīs tenkas, visticamāk, būs dzēlīgas, nepatiesas.

MEŽĀZIS Ja risini sasāpējušu problēmu, pirms tam noteikti centies atrast tās patieso iemeslu. Vērīgāk ieklausies kolēģu teiktajā, tur var slēpties kas vairāk par tukšiem vārdiem. Datortehnika var radīt šķēršļus.

ŪDENSVĪRS Darba lietas virzīsies uz priekšu ar divkārt lielu ātrumu. Taču šī diena pagalam nelabvēlīga mīlas jautājumu risināšanai! Iespējams, saņemsi priecīgu vēsti no attālākiem radiniekiem.

ZIVIS Tiec vaļā no melanholijas! Labākais veids, kā to izdarīt, ir uzņemties papildu profesionālos pienākumus. Dažas Zivis var laimēt loterijā. Ieteicams būt uzmanīgam, vadot auto!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu