Viņas cīņa: piedzīvojām dvīnīšu pāragru aiziešanu viņsaulē. Man bija visas iespējas sajukt prātā vai nomirt

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Inese Prisjolkova, pārmaiņu trenere, raidījumā "Māmiņu klubs" intervijā  atklāti stāsta par savu dzīves lielāko traģēdiju - dvīnīšu zaudējumu...

Inese ļoti cīnījās par iespēju kļūt par mammu, viņai bija 46 gadi un cerība aizvien bija. Tad notika brīnums, kuru diemžēl pāragri atņēma dzīve...

"Mēs ar vīru piedzīvojām dvīnīšu priekšlaicīgu dzimšanu, un līdz ar to viņi nevarēja izdzīvot - viņiem pēc pāris nedēļām bija jādodas debesīs, kā mēs to saucam. Jā, tas bija manas dzīves un manis pašas sabrukums," raidījumā runā Inese Prisjolkova. 

Foto: Ekrānuzņēmums

Man bija visas iespējas sajukt prātā. Man bija visas iespējas iekrist depresija vai nomirt...

Bet man bija visu laiku blakus gudrs cilvēks - mans vīrs, kurš nebeidzami atkārtoja: kāda laime, ka mēs viņus satikām. Un kāda laime, ka tu biji stāvoklī. Viņu dzīve bija tik gara. Tā bija ar sākumu, visu un nobeigumu - tā bija pilnīga dzīve. Kurš ir teicis, ka jādzīvo 100 gadus?"

 Skaties uz to, ko tu ieguvi, nevis uz to, kā tev nebūs. Netīko to, kā nav, bet priecājies par to, kas ir!

Dvīnīšiem dzīve aprāvās divās nedēļās. "Tu tam pieej, ka tas ir normāls dzīves cikls. Notikums, kuram tu šobrīd ej cauri ar gaišu sirdi un mīlestību.

Un nepagāja ne trīs mēneši, kad es jau gaidīju Kasparu.

Man bija divējādas sajūtas, tostarp sēras un arī, protams, bailes, ka tā var notikt arī tagad. Man bija daudz ar sevi jāstrādā un sev jāpalīdz, lai tās bailes viņu atkal neizstumj ārā par ātru..."

Vairāk atklātas un iedvesmojošas intervijas skaties raidījumā "Māmiņu klubs" katru svētdienas rītu kanālā STV Pirmā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu