Izcils šefs vai izlutināta dāmīte - kā katra horoskopa zīme uzvedas virtuvē pie plīts?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Kas tu esi virtuvē: zvaigzne, eksperimentētājs vai rets viesis? Mazliet humora: ko horoskopa zīme atklās par taviem kulināra ieradumiem, raksta portāls "Food in my room".

Auns

Saimniece Auns ir teju kā kvalificēts pavārs, spējīgs pagatavot jebkuras sarežģītības pakāpes ēdienus: izcili atlasīs sastāvdaļas, pielāgos tās izvēlētajai receptei un nepārspīlēs ar garšvielām. Vēl Auns no ēdiena neveidos kultu - ja nebūs laika vai iedvesmas, neatteiksies arī no kāda pusfabrikāta vai ātrās uzkodas.

Vērsis

Virtuve saimniecēm, kas pārstāv Vērša zīmi, ir svēta vieta. Viņām viss ir akurāti nolikts savās vietiņās, bet ēdieni tiek gatavoti, stingri ievērojot recepti. Ko tik nevar atrast Vēršu virtuvēs - visu iespējamo veidu burciņas, trauciņus, dzirnaviņas, dažādas pannas un katlus - katru savam ēdienam. Arī nažu kolekcija ievērojama, iespējams, daži pavāri varētu apskaust. 

Dvīņi

Šīs horoskopa zīmes pārstāves virtuvē nav redzamas bieži, visbiežāk, ja gaidāmi ciemiņi. Ikdienā viņu virtuvē ievilināt grūti: vētrainā Dvīne nemīl gatavot un vislabprātāk pasūtīs ēdienu ar piegādi vai dosies ieturēt maltīti ārpus mājas. Bet par spīti tam visam šīs zīmes pārstāves nevar saukt par sliktām kulinārēm, jo, ja viņas ķeras pie gatavošanas, viss izdosies un galdā netiks celti vienkārši makaroni ar sieru, bet kas īpašs.

Vēzis

Vēžiem virtuve ir galvenā telpa viņu mājās - viņu stihija un īstākā spēka vieta. Vēzis - lielisks kulinārs, un nav svarīgi, ko viņa gatavo - vienkāršu putru vai izsmalcinātu cepeti - tas tiek darīts ar milzīgu baudu. Krājumos ir neizsīkstošs skaits recepšu, tāpēc šīs saimniecītes savus mīļos bieži lutina ar daudzveidīgiem ēdieniem. Arī virtuve vienmēr ir kārtībā un tajā valda mājīgums.

Lauva

Virtuvē Lauvas ir zvaigznes, gluži tāpat kā visās citās jomās. Improvizē, rada jaunas garšas procesa laikā, žonglē ar pannām, katliem, burciņām un vēl iemanās arī labi izskatīties. Mīl eksperimentēt un savienot tādas sastāvdaļas, kuras citiem pat neienāktu prātā. Ciest nevar konkurenci un "gudrus" padomus, tāpēc brīdī, kad Lauva gatavo, visiem no virtuves vēlams pazust. Vienīgais mīnuss - Lavas nemīl ikdienišķu rutīnu, tāpēc gatavo tikai tad, kad jūtas iedvesmotas.

Jaunava

Jaunava virtuvē ir stingra un pedantiska. Olbaltumvielas, tauki, ogļhidrāti, kaloriju skaits - viss tiek stingri aprēķināts, pārbaudīts un ņemts vērā. Viņām patīk pareizs uzturs, bet nepārkāpjot budžeta iespējas, tāpēc viņas vienmēr zina, kā ietaupīt. Gatavo ēdienus bez īpašas dzirksteles, pašvērtējums neļaus baudīt ātrās uzkodas vai kotletes pirkt veikalā. Jaunava var gatavot visu dienu, piepildīt ledusskapi ar pusfabrikātiem, traukiem un zupas bundžām, pēc kā viņa bez bēdu aizmirsīs par virtuvi līdz nākamajai “dežūrai”.

Svari

Mākslinieciskie Svari ēdiena gatavošanu pārvērš izrādē: dzied, dejo, runā ar katliņiem un plīti. Viņiem virtuve ir teātra skatuve, uz kuras var parādīt savu radošumu. Svari gatavo ar prieku, cenšoties iepriecināt viesus un tuviniekus ar gardumiem un vairāku kārtu ēdienreizēm. No apkārtējiem nepieciešama viena lieta - vētraini aplausi un apbrīna par skaistās saimnieces kulinārijas talantiem.

Skorpions

Ja Skorpions varētu, viņš virtuvē pat  neparādītos. Par spīti tam šīs zīmes pārstāvjiem ir tik daudz interesantu un lielisku ideju, ka pagatavošanai vienkārši nepietiek laika un spēka. Tomēr izsalkums un mīlestība pret gardu mājās gatavotu ēdienu liek Skorpionam dažreiz stāvēt pie plīts. Viņa ir spējīga virtuvē, taču neizjūt ēdiena gatavošanas prieku, tāpēc stundām ilgi nevārīs. Viņas arsenālā parasti ir vairāki pārbaudīti ātrie ēdieni, kas vienmēr izdodas izcili.

Strēlnieks

Strēlniecei virtuve ir sociālā stāvokļa rādītājs. Viņa aprīkojumam pieiet atbildīgi: ilgu laiku izvēlas mēbeles un aksesuārus, pērk augstas kvalitātes virtuves tehniku. Ja iespējams, viņa noteikti uzaicinās dizaineru. Arī gatavo viņa labi: nesteidzīgi, apzinīgi un zinoši. Viena ēdiena gatavošanai var veltīt pat vairākas stundas. Viņa nemēdz eksperimentēt un dod priekšroku tradicionālām receptēm. Viņai nepatīk, kad uzbāžas ar nelūgtiem padomiem, jo ​​viņa pati zina, kādas sastāvdaļas nepieciešamas zupai vai cik daudz jāpieber pipari mērcē.

Mežāzis

Mežāži virtuvē ir vareni eksperimentētāji. Stundām ilgi var klejot interneta plašumos, meklējot aizraujošas un pat ekstravagantas receptes. Zili suši? Protams! Ābolu rozītes - tūlīt būs! Gatavošana šīs zīmes saimniecēm ir atpūta, nevis darbs, tāpēc var darboties stundām ilgi un neizjust nekādu nogurumu. Viņām piemīt spēja adaptēt jebkuru recepti savām vajadzībām un padarīt to par šedevru. Par parasta auzu pārslu putra var pārtapt par kārtīgu mākslas darbu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs negatavo, bet izpilda pienākumus. Patīk ēst garšīgu ēdienu, bet, tā kā viņš ir pārāk slinks, lai gatavojot piepūlētos, parasti ir apmierināts ar visvienkāršākajiem ēdieniem. Enerģijas pilnas, šīs zīmes pārstāves principā var grauzt ābolus, dzert kefīru un nejusties izsalkušas.

Zivis

Ēdienu gatavošana Zivīm ir līdzīga verdzībai: nepatīk, šķiet garlaicīgi, bet nekas jau neatliek - ir jāgatavo. Tajā pašā laikā viņas gatavo ļoti garšīgus ēdienus, it īpaši, ja vēlas izpatikt mīļajiem. Nevēlas eksperimentēt - labprātāk priekšroku dod sen zināmiem, pārbaudītiem ēdieniem no vecmāmiņas pavārgrāmatas. Viņai nepatīk gatavot vienatnē, tāpēc tuvinieku palīdzība un atbalsts vienmēr ir laipni gaidīts

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu