Mūziķis Atis Zviedris ar savu mūzu atklāj perfekto māju sajūtu

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Īpašuma iegāde ir ļoti atbildīgs solis, un pirms svarīgā lēmuma pieņemšanas ir vērts izskatīt mājokļa piedāvājumus. Pēc kādiem kritērijiem īpašumu izvēlas pašmāju slavenības?

Šoreiz sadarbība ar “Bonava Latvija” mūziķis un pasākumu vadītājs Atis Zviedris ar savu mūzu Aneti Zviedri devās aplūkot divus dzīvokļus divos dažādos projektos, lai noskaidrotu, kas viņiem ir piemērotāks.

Kā atklāj pāris, viņiem šobrīd ir ļoti aktuāls mājokļa jautājums. “Māju sajūta noteikti ir plašas, gaišas telpas, siltums un garšīgs ēdiens!” - spriež pāris.

Pirms svarīgā lēmuma pieņemšanas par jauna dzīvokļa iegādi pāris izvērtēja divus “Bonava Latvija” projektus - vienu perspektīvajā Rīgas Dreiliņu apkaimē, savukārt otru Rīgas zaļajā apkaimē – Purvciemā.

Dreiliņos šobrīd tiek realizēts vērienīgs dzīvojamo māju ciematu projekts “Dreilinga mājas”, kurā plašam cilvēku lokam par ļoti pieejamām cenām būs pieejami mūsdienīgi, pārdomāti dzīvokļi. Bez tā, pieejamas arī virszemes auto stāvvietas. Tāpat teritorijā ir iekārtotas atpūtas vietas un bērnu laukumiņi. Mājas ir energoefektīvas un arī dzīvokļi ir ar pilnu apdari un santehniku.

Pāris šajā projektā ļoti novērtē gaišās telpas, kā arī balkonu. “Balkons ir visu dzīvokļu esence! Izdzert rīta kafiju, jaunajām māmiņām izvest bērniņu svaigā gaisā, brīnišķīgi!” spriež Anete. Tāpat pāris ļoti priecājas par plašo viesistabu, kuru var apvienot ar virtuvi.

Liela nozīme ir arī vannai – gan Atis, gan Anete atzinīgi novērtē vannasistabas interjeru.

Neraugoties uz iepriekšminēto, svarīgākā telpa, kur labi justies un gūt enerģiju ir guļamistaba – Zviedru pāris jau iztēlojas, kur jāatrodas gultai un kur būs vieta arī skapim vai kumodei.

Dzīvokļa cenā ietilpst arī apsildāms pagrabs ar mantu glabātuvi. Savukārt māmiņu ērtībām pirmajā stāvā atrodas ratiņu telpa.

“Bonava Latvija” Purvciema projekts “Hausmaņa terases” pārsteidz ar rūpēm par ģimeniskumu un labām kaimiņu attiecībām. Vienā no dzīvojamām ēkām atrodas labiekārtota jumta terase. Apzaļumotajā pagalmā atrodas divi bērnu rotaļu laukumi. Papildus teritorijā iekārtotas arī grila un atpūtas zonas. Tāpat visā māju teritorijā tiek veikta arī videonovērošana. Savukārt unikālais arhitektoniskais risinājums dzīvokļos ir grīdā iestrādātā apkures sistēma, kas ļauj iztikt bez radiatoriem, un ierīkot panorāmas logus līdz pat grīdai.

Plaša viesistaba, silta vannasistaba, un pat telpa, kur strādāt – tās ir lietas, kuras ir svarīgas Zviedru ģimenei, un tās ir atrodamas “Hausmaņa terases” projektā.

Pāri neatstāj vienaldzīgu arī guļamistaba, kurā ir atsevišķa telpa skapim. “Es varu ieiet skapī!” - sajūsmu neslēpj Anete. Zviedru ģimeni uzrunā arī vannasistaba, kurai piekļuve ir tikai no guļamistabas.

Pāris secina, ka projekts Purvciemā atrašanās vietas ziņā ir pieejamāks. Taču telpu izkārtojuma perspektīvajā Rīgas Dreiliņu apkaimē pāri pārliecināja vairāk.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu