Zakatistovs: Parādījušās intrigas "KPV LV" "stumt ārā no valdības" (5)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
 Atis Zakatistovs
Atis Zakatistovs Foto: Edijs Pālens/LETA

Starp Krišjāņa Kariņa (JV) valdības partneriem ir parādījušās intrigas, ka partiju "KPV LV" vajadzētu "stumt ārā no valdības", tomēr partija paliek stabils un uzticams valdības partneris, šorīt intervijā telekanālam "3" sacīja "KPV LV" līdzpriekšsēdētājs Atis Zakatistovs.

Politiķis atzina, ka šādas runas aktivizējušās pēc "KPV LV" bijušā līdera Artusa Kaimiņa attālināšanās no partijas, kas esot notikusi, jo Kaimiņam aplami gribējies uz partiju attiecināt vārdu "mana", bet uz partiju nevarot skatīties no pozīcijas "mans", par ko tad Kaimiņš esot apvainojies, sabrukušas viņa ilūzijas par savu varenību u.tml., situāciju raksturoja Zakatistovs.

"Papīrus" par Kaimiņa izstāšanos no "KPV LV" partija vēl neesot saņēmusi, bet gan jau tas notikšot. Vienlaikus nekas neliecinot, ka Kaimiņam, pretēji viņa paša teiktajam, varētu būt liels skaits sekotāju, stāstīja Zakatistovs.

Taujāts, vai "KPV LV" prasīs, lai Kaimiņš pēc aiziešanas no partijas noliek deputāta mandātu, Zakatistovs sacīja - lai arī šāds uzstādījums priekšvēlēšanu laikā no paša Kaimiņa bijis, partija to no viņa neprasīs.

Zakatistovs atzina, ka "KPV LV" no revolucionāriem ir modificējusies par pragmatisku partiju, jo secināts, ka valstī nav iespējamas revolucionāras pārmaiņas.

Pārmaiņu procesus pavadīs arī partijas nosaukuma maiņa, kuru Zakatistovs vēl neatklāja un paskaidroja, ka nosaukuma maiņa vēl nenotiks partijas sanāksmē nedēļas nogalē, kad vairāk tiks lemts par organizatoriskiem jautājumiem - tiks paplašināta valde, partijas kopsapulces tiks aizstātas ar kongresiem.

Uz gaidāmajām Rīgas domes ārkārtas vēlēšanām partijas nosaukums vēl varētu nebūt nomainīts, bet uz pašvaldību vēlēšanām pēc pusotra gada - būs, un tad mērķis būšot iegūt deputātus visus novados, teica Zakatistovs un skaidroja, ka partijas valsts finansējumu partijai dos reģionālajām nodaļām, lai tās aug un cīnās par vietām pašvaldībās un vēlāk arī Saeimā, jo no tā būs atkarīgs partijas tālākais finansējums.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu