Atgriežas etiķetes un gardēžu šovs “8 naži un gardēdis”

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Ar jaunu sezonu pie kanāla 360TV skatītājiem atgriežas restorānu kari “8 naži un gardēdis”.

Ar pārsteigumiem, smiekliem un pavisam gardu izklaidi šovs “8 naži un gardēdis” jau trešo sezonu atgriežas pie skatītājiem. Tajā astoņi spici “naži” jeb pašmāju restorānu un kafejnīcu īpašnieki – Raimonds Zommers, Liene Zemīte, Endijs Bērziņš un citi metīsies cīņā par labākā titulu! Dalībniekus vērtēs ne tikai konkurenti, bet arī gardēži – slavenības, kuras, pārģērbušās līdz nepazīšanai, dosies uz restorānu, lai izaicinātu, pārbaudītu un provocētu gan tā īpašniekus, gan personālu. Slepenā misijā pie “restorānu karu” dalībniekiem dosies dziedātāja Samanta Tīna, plaši apspriestais šovbiznesa pāris Andris un Liene Kiviči, aktrise Karīna Tatarinova un citi eksperti. Viņi iejutīsies īpaši prasīgu klientu lomās, dancinās visus uz nebēdu un pat pamanīsies viesmīļus novest līdz asarām. Kurš no restorānu īpašniekiem veiksmīgāk tiks galā ar tik saspringtajām situācijām, bet kuram nāksies bargi samaksāt par pieļautajām kļūdām? Seko līdzi kaislībām pašmāju restorānu virtuvēs un uzzini, kurš kļūs par labāko – restorānu karu “8 naži un gardēdis” jaunā sezona jau no 8. februāra “Piedzīvojumu sestdienās” plkst. 20:30, kanālā 360TV un lietotnē Shortcut.

Kuri restorāni metīsies azartiskajā cīniņā?

Savu meistarību būs gatavi pārbaudīt un restorāna durvis sabiedrībā zināmu personību, kā arī kolēģu vērtējumam jaunajā šova sezonā atvērs dažādas apmeklētāju iecienītas vietas. Pavārmākslā un viesmīlībā sacentīsies Endijs Bērziņš un restorāns “Vairāk Saules”, Raimonds Zommers un restorāns “Entresol”, Liene Zemīte un pilsētrestorāns “Lapsas māja”. Galvaspilsētas ēstuvēm izaicinājumu metīs arī Latvijas reģionos popularitāti iemantojušās maltītes ieturēšanas vietas - ģimenes restorāns “Hercogs” un tā vadītājs Andris Rūmītis, Valmieras restorāns “Vecpuisis” un vadītāja Sandra Kupce, kā arī Liepājas viesnīcas “Maestro Design Hotel” restorāns un īpašniece Ginta Stankuss. Bet gardēžu un nažu garšas īpaši lutināt sola Āgenskalna veģetārais restorāns “Gardā pupa” un tā īpašnieks Imants Dzelme, kā arī Latvijā dzīvojošais indietis Kamals Basins, kurš saimnieko restorānā “Wok n Kurry”.

Pirmajā “8 naži un gardēdis” sērijā kolēģus un arī slepeno viesi – dziedātāju Samantu Tīnu - uzņems restorānu ķēdes “Vairāk Saules” īpašnieks Endijs Bērziņš. Viņš atzīst, ka bailes būt pirmajam viņam neesot, taču drusku uztraukums tomēr ir. Jo galu galā viņu vērtēs amata brāļi un tas nozīmē, ka kolēģi var ievērot lietas, kas ierindas apmeklētāju acīm parasti paliek nepamanītas.

Samanta Tīna piedzīvo grandiozas pārvērtības; viņu neatpazīst pat pašas mamma

Lai arī šova dalībnieki zina noteikumus un ir gatavi kolēģu, kā arī slavenību vērtējuma, tomēr laiks, kad slepenais gardēdis viesosies restorānā, ir miglā tīts. Papildus intrigu palīdzēs saglabāt arī fakts, ka slavenības, vadošo grima meistaru rokās, būs pārvērstas līdz nepazīšanai un pārtapušas pavisam citos tēlos, metot īstu izaicinājumu un jaucot galvu šova dalībniekiem. Tā, piemēram, dziedātāja Samanta Tīna kļūs par bravūrīgu un ekscentrisku dāmu un neslēps, ka pirmo reizi mūžā piedzīvojusi tik pamatīgas vizuālas pārvērtības. Turklāt viņu jaunajā tēlā nepazīs nedz restorāna “Vairāk Saules” darbinieki, nedz pašas mamma. Savukārt aktrise Karīna Tatarinova skatītāju acu priekšā “novecos” par vairākiem gadu desmitiem.

Producente Sandija Miezīte atzīst, ka šis ir viens no veiksmīgākajiem producentu kompānijas “Brīvdienas” projektiem, kurš pie skatītājiem dodas jau ar trešo sezonu: “Šie raidījumi ir lieliska sintēze no dažādām lietām, kas patīk televīzijas skatītājiem – te ir gan kulinārija, gan viesmīlība un pat kadri, kas filmēti ar slēpto kameru. Man prieks, ka šajā sezonā bez tādiem sabiedrībā labi zināmiem vārdiem kā Raimonds Zommers, Liene Zemīte un Endijs Bērziņš, piedalās arī uzņēmēji no reģioniem un restorāni, kas piedāvā veģetāras vai pavisam eksotiskas maltītes. Īpašs prieks man ir par Kamalu Basinu – indieti un indiešu restorāna “Wok n Kurry” īpašnieku. Šajā projektā piedalās drosmīgi ēdināšanas uzņēmumi, kas ir gatavi tam, ka viņus vērtē. Tas apliecina ne tikai viņu drosmi, bet arī pārliecību, ka viņi saviem apmeklētājiem galdā ceļ vislabāko, garšīgāko un kvalitatīvāko maltīti. Tāpēc noteikti aicinu ikvienu šova skatītāju ne tikai sekot restorānu kaujām TV ekrānos, bet arī pašiem ieturēt maltīti šajos restorānos, jo katrā no tiem būs iespējams baudīt ko pārsteidzošu!”

Atgādinām spēles noteikumus!

Katrā no šova “8 naži un gardēdis” sērijām astoņi Latvijā iecienītu restorānu īpašnieki dosies viens pie otra ciemos, lai baudītu un vērtētu trīs ēdienus no ēdienkartes. Tāpat uz restorānu dosies un to vērtēs slepenais viesis jeb gardēdis –slavenība, kura ar grima mākslinieku palīdzību, tiks pārvērsta līdz nepazīšanai. Vai astoņiem nažiem servētā maltīte būs tikpat augstā līmenī, kāda tiks pasniegta gardēdim? Vai porcijas būs tikpat lielas un apkalpošana tikpat viesmīlīga? Bet kā restorāna darbinieki reaģēs uz gardēža provokācijām un cik veiksmīgi tiks galā ar neierastām situācijām? Turklāt to, kura no slavenībām viesojusies restorānā, šova dalībnieki uzzinās tikai finālā, kad netrūks nedz šokējošas atklāsmes, nedz smieklu pilni mirkļi. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu