Bukmeikeri prognozē, ka Latviju Eirovīzijā pārstāvēs Samanta Tīna (21)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Samanta Tīna
Samanta Tīna Foto: Lauris Vīksne

Jau šajā sestdienā tiks noskaidrots LTV konkursa "Supernova 2020" uzvarētājs, kā arī 65. starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa, kurš šogad notiks Nīderlandes pilsētā, Roterdamā, pārstāvis. Bukmeikeri visaugstāk ar koeficientu 3.80 jeb 26% vērtē LNT muzikālā realitātes šova "O!Kartes Akadēmija" konkursantes Samantas Tīnas uzvaru.

17 gadus vecā Seleste (īstajā vārdā Seleste Solovjova–Vlasova) izlozes secībā uzstāsies pirmā ar dziesmu “Like Me”. Meitene konkursā piedalās pirmo reizi, vēlas parādīt savu mūziku un kļūt atklātāka. “Optibet” bukmeikeri uzskata, ka meitenes iespējas uzvarēt finālā vērtējamas ar 8% jeb koeficientu 13.00, jo neskatoties uz patīkamo tembru un lirisko dziedājumu, skatuves pieredze ir maza un, iespējams, tas būs noteicošais izšķirošajā cīņā. Lai arī Seleste muzikālo izglītību ieguvusi mūzikas skolas kora klasē – dziedāšanu apguvusi pašmācības ceļā, kā arī brīvajā laikā šobrīd mācās ģitārspēli.

Seleste
Seleste Foto: Selestepublicitātes

Otrais uz skatuves kāps jau pieredzējušais “Supernova” dalībnieks Driksna (Jānis Driksna), kurš iepriekš uzstājies duetā “My Radiant You” kā solists un dziesmu autors, kurš arī iepriekš nonācis finālā ar savām komponētajam dziesmām. Vai šogad uzstāšanās vienam attaisnosies? “Stay” ir ļoti melodiska un līdzi dziedama dziesma. Viņa uzvaras iespējamība konkursā vērtējama ar koeficientu 20.00 jeb 5%.

Katrīna Bindere (Katrīna Anete Bindere-Čodere) iepriekš, 2015. gadā, iekļuvusi “Supernovas” pusfinālā, taču finālā neiekļuva. Šoreiz meitenei ir skaidri nosprausti mērķi un ambīcijas. Bukmeikeri uzskata, ka Katrīnas izredzes uzvarēt ir mazas un vērtējamas ar koeficientu 30.00 jeb 3%. Katrīna mācījusies mūzikas vidusskolā, kā arī apguvusi dziedāšanu pie dažādiem vokālajiem pedagogiem, tāpat muzicējusi kopā ar Guntaru Raču un grupu “Saldās sejas”.

Katrīna Bindere
Katrīna Bindere Foto: Lauris Vīksne

Edgars Kreilis finālā ir iekļuvis jau trešo reizi no četrām. Pats mūziķis uzskata, ka “Supernova” bija viņa pirmā skatuve, kas ļoti mainījusi dzīvi un pavērusi plašākas iespējas muzikālajā pasaulē. Vai lielā skatuves pieredze citos televīzijas šovos un šī gada skanīgā, ritmiskā dziesma “Tridymite” būs pietiekami instrumenti, lai šoreiz sasniegtu ievērojamus rezultātus? Bukmeikeri Edgara izredzes uzvarēt arī šogad nevērtē pārāk augstu koeficientu – 25.00 jeb 4%.

Ambiciozās Katrīnas Dimantas motivācija ir uzvara. Tā saka arī pati meitene – konkursā “Supernova” viņa piedalās, lai uzvarētu. 2014. gadā viņa pārstāvēja Latviju Eirovīzijā, dziedot fona vokālu grupā “Ārzemnieki”. Tāpat arī meitene cītīgi strādā, lai pilnveidotu savs vokālās dotības. Arī citiem “Supernova” finālistiem tieši dziesma “Heart Beats” iespiedusies prātā visvairāk. Vai Katrīnasdziesma atnesīs tikpat vērā ņemamus panākumus, kā Justa “Hearbeats” 2016. gadā? To redzēsim sestdien, bet bukmeikeri Katrīnas izredzes vērtē diezgan labi – 25%, jeb ar koeficientu 4.00.

Miku Dukuru, kurš sestdien uz skatuves kāps sestais, var uzskatīt par “Supernova” veterānu, jo šī arī viņam būs jau 4. dalības reize, un arī viņš sapņo par Latvijas vārda iznešanu pasaulē. Mūziku viņš rada jau no tīņa gadiem un šobrīd arī pats to producē. Dziesmai "I’m Falling for You" ir laikmetīgs skanējums un Mika, nenoliedzami spēcīgais vokāls. Viņa izredzes uzvarēt arī bukmeikeru skatījumā ir diezgan augstas un vērtējamas ar koeficientu 6.00 jeb 17%.

Annna (Anna Madara Pērkone) debitē “Supernova 2020” ar dziesmu “Polyester”, kam ir ļoti spēcīga ziņa par mūsdienu patērētāju kultūru. Annas panākumi līdz šim ir vērā ņemami – populārās amerikāņu dziedātājas LP iesildīšana, uzvara konkursā, kas pavērusi iespējas ierakstīt albumu kopā ar Nīderlandes dīdžejiem, vokāls, kas atgādina pasaules slavu iekarojušo Billie Eilish un mūsdienīgais formāts jau ir piesaistījis arī Nīderlandes mediju uzmanību un labus komentārus YouTube platformā. Annna uzvaras iespējamība konkursā vērtējama ar koeficientu 15.00 jeb 7%

Annna
Annna Foto: publicitātes

Priekšpēdējie uz skatuves sestdien kāps Grupā “Bad Habits”, kas konkursā “Supernova” piedalās pirmo reizi. Līdz šim grupa izdevusi albumu un bijusi nominēta “Zelta mikrofona” balvai. Arī līdzīgi kā citi dalībnieki – “Bad Habits” vēlas pierādīt sevi uz lielākas skatuves un gūt pieredzi. “Country” stilā Izpildītās dziesmas “Sail with You” uzvaru bukmeikeri vērtē ar 25%, jeb koeficientu 4.00.

Sestdienas vakara uzstāšanos noslēgs Samanta Tīna, kuras skatuves pieredze neprasa komentārus. Šis Samantai būs piektais mēģinājums nokļūt uz Eirovīzijas lielās skatuves un tikt pamanītai Eiropas līmenī. Samantas Tīnas skaņdarbam šogad roku pielikusi, uz Eirovīzijas skatuves atzinību guvusī Aminata un sacerējusi dziesmas “Still Breathing” vārdus. Samantas Tīnas uzvaras iespējamību konkursā bukmeikeri vērtē visaugstāk ar koeficientu 3.80 jeb 26%.

Samanta Tīna
Samanta Tīna Foto: Lauris Vīksne

Raksts tapis sadarbībā ar "Optibet".

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu