"Oskaru" balvas pasniegšanas ceremoniju varēs vērot tiešraidē (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EPA/AFI

LMT viedtelevīzijas klientiem būs iespēja tiešraidē vērot krāšņo Oskaru balvas pasniegšanas ceremoniju, kas norisināsies šī gada 9. februārī Losandželosā, ASV. Ikviens kinomīlis varēs sekot līdzi tiešraidei no sarkanā paklāja un pašai balvu pasniegšanas ceremonijai kanālā "Filmzone", kas ir Oskaru ceremonijas ekskluzīvais kanāls Baltijas reģionā un pieejams viedtelevīzijā.

Krāšņā kino pasaules notikuma tiešraide Latvijā sāksies 10. februāra agrā rītā plkst. 1.30, kad starmešu gaismā uz sarkanā paklāja ieradīsies lielākās kino industrijas zvaigznes, savukārt balvu pasniegšanas oficiālā ceremonijas daļa sāksies plkst. 3.00 no rīta.

Viennozīmīgi viena no galvenajām un visvairāk apspriestajām Oskara nominācijām ir kategorijā "Labākā filma" - šogad par labākās filmas titulu cīnīsies deviņas filmas: "Lemāna-’66: Lielais izaicinājums", "Īrs", "Trusis Džodžo", "Džokers", "Mazās sievietes", "Laulības stāsts", "1917", "Reiz Holivudā" un "Parazīts".

Džokers
Džokers Foto: kadrs no filmas

No šiem kino šedevriem visvairāk nomināciju, izvirzoties pirmajā vietā, saņēmusi režisora Toda Filipsa drāma "Džokers". Lai arī šī filma kritiķu acīs tika vērtēta ļoti neviennozīmīgi, tā ir nominēta balvām 11 kategorijās, to skaitā - labākā filma, labākais aktieris (Hoakins Fīnikss), labākā scenogrāfija, labākā mūzika u.c. Ar nominācijām 10 kategorijās tikai mazliet atpaliek Mārtina Skorsēzes filma "Īrs", Sema Mendesa filma "1917" un Kventina Tarantīno filma "Reiz Holivudā".

Šogad nominācijā par labāko režisoru cīnīsies Mārtins Skorsēze ar filmu "Īrs", visvairāk nomināciju ieguvušās filmas "Džokers" režisors Tods Filipss, Sems Mendess ("1917"), Kventins Tarantīno ("Reiz Holivudā") un Džūnho Bons ("Parazīts").

Nominācijā "Labākais aktieris" sacentīsies Antonio Banderass ("Slāpes un slava"), Leonardo di Kaprio ("Reiz Holivudā"), Ādams Draivers ("Laulības stāsts"), Hoakins Fīnikss ("Džokers") un Džonatans Praiss ("Divi pāvesti").

Džonatans Praiss
Džonatans Praiss Foto: publicitātes

Nominācijā "Labākā aktrise" izvirzītas Sintija Erivo ("Harieta"), Skārleta Johansone ("Laulības stāsts"), Sērša Ronena ("Mazās sievietes"), Šarlīze Terona ("Skandāls") un Renē Zelvēgere ("Džūdija").

Ar pilnu nomināciju un kategoriju sarakstu var iepazīties Oskaru balvas oficiālajā mājaslapā

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu