Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Centies paraudzīties uz notiekošo neitrāli. Apdomā katru savu soli, nesvārsties, ja esi pieņēmis lēmumu! Izrādi iniciatīvu, vēlmi sasniegt ko jaunu, tā, iespējams, iegūsi priekšniecības labvēlību.

VĒRSIS Iespējams, zemapziņā būs tikai viena doma - paldies dievam, piektdiena ir klāt! Nu tevi nekas nespēs apturēt izbaudīt ilgi gaidīto atpūtu. Zvaigznes iesaka uzmanīties no pārmērībām.

DVĪŅI Būtu vēlams nobeigt iesāktos darbus, ja arī tas nozīmē, ka darbā jāuzkavējas kādu stundu ilgāk. Mīļotais cilvēks pret tavu aizņemtību izturēsies saprotoši, atturēsies no liekiem komentāriem.

VĒZIS Var parādīties tendence visu pārspīlēt. Attiecībās ar kolēģiem būsi nedaudz īgns, neapmierināts. Tiec vaļā no tā, kas tev liek notiekošo skatīt melnās krāsās. Varbūt par ļaunu nenāktu psihologa konsultācija.

LAUVA Dažas Lauvas zīmes pārstāves būs nolēmušas kārtējo reizi kaut ko mainīt savā ārienē. Savukārt vīrieši apsvērs domu iegādāties jaunu auto. Galvenais, pirms rīkojies, saskaņo vēlmes ar reālajām iespējām!

JAUNAVA Iespējama veiksmīga sadarbība ar ārzemju kolēģiem. Šobrīd biroja, sakaru tehnika var sagādāt vilšanos. Labāk ar sadarbības partneriem tikties klātienē. Vakarā vari apmeklēt teātri vai kino.

SVARI Tiem, kuri darbojas reklāmas jomā, šī būs ražīga diena! Radīsies daudz jaunu, interesantu ideju. Taču tie Svari, kuri saistīti ar monotonu darbu, nevarēs vien sagaidīt darba dienas beigas.

SKORPIONS Ļoti ieteicams it visā saglabāt vēsu prātu, jo nepatikšanas var sagaidīt ik uz stūra. Rīkojies pēc reglamenta, neatļaujies nekādas atkāpes no ierastās kārtības! Dienas izskaņā ātrāk dodies pie miera.

STRĒLNIEKS Centies uzlabot attiecības ar kolēģiem, bet neiesaisti viņus savu finanšu problēmu risināšanā. Ar mīļoto cilvēku sapratīsies burtiski no pusvārda. Atvasītes gan var parādīt savu raksturiņu.

MEŽĀZIS Tavs racionālais prāts spēs atrast izeju pat no vissarežģītākās situācijas, ar kurām šī diena būs pārbagāta. Varētu pat teikt, ka tā būs nopietns pārbaudījums tavai pacietībai, morālajai noturībai.

ŪDENSVĪRS Vari saņemt kļūdainu informāciju vai arī ne tā interpretēt savā rīcībā esošās ziņas. Pirms kādam kaut ko apgalvo, rūpīgi pārdomā sakāmo, citādi vari iedzīvoties neslavā, iedragāt profesionālo reputāciju.

ZIVIS Piemērots brīdis sevis izglītošanai, garīgajai attīstībai. Veiksies tiem Zivju zīmes pārstāvjiem, kuri veic intelektuālo darbu. Lieliski pratīsi uzklausīt apkārtējos, dot viņiem padomu grūtā mirklī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu