Tīmeklī daļēji pavīd jaunā BMW 4.sērijas kupeja (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: www.instagram.com/cochespias

Kārtējais BMW, par kura dizainu domas būs stipri atšķirīgas un sākumā tiks sacelta vētra, kas galu beigās norims, acīmredzot, būs jaunā BMW 4.sērija jeb 3.sērijas radinieks ar divām durvīm.

Oficiālos foto nāksies vēl pagaidīt, tomēr sociālās vietnes Instagram kontā @cochespias, kas iepriekš publicēja ticama izskata Volkswagen Arteon universāļa attēlus, nupat parādījušās fotogrāfijas, kurās esot iemūžināti jaunās 4.sērijas priekšpuses un aizmugures fragmenti.

Pilnā augumā auto gan nav redzams, un tas pat šajā gadījumā nav būtiski, jo slaikais kupejas siluets, kas līdzināsies lielajai 8.sērijas kupejai, plašas diskusijas diez vai radīs. Citādāk būs ar attēlos atsegto priekšējās daļas kreiso stūri.

Tas viennozīmīgi būs iemesls strīdiem par to, vai BMW dizaineri nav nošāvuši greizi, starp dusmīgajiem lukturiem iemontējot radiatora režģa elementu no motora pārsega līdz bampera apakšējai maliņai. Lai gan, ar numura zīmi, kam atvēlēta vieta šī dizaina elementa vidū, aina būs citādāka. Bet, vai skeptiķiem tīkamāka? 

Katrā ziņā šādam risinājumam nevajadzēja būt lielam pārsteigumam, jo pērn Frankfurtes auto šovā prezentētajam BMW Concept 4 bija analoga zīmolam ierastās režģa nieres interpretācija.

Foto: BMW

Otrā foto, ko publicējuši aktīvisti no @cochespias, redzams aizmugures kreisais stūris, un tam, tāpat kā profilam, par lielu diskusiju cēloni nevajadzētu kļūt. Jo kam gan nepatīk dinamiskas līnijas ar futūristiska izskata lukturu bloku elementiem.

Foto: www.instagram.com/cochespias
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu