"Riga Reggae" jauno dziesmu velta Bobam Mārlijam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Riga Reggae"
"Riga Reggae" Foto: publicitātes

Latvijā aktīvākā regeja grupa "Riga Reggae" izdod singlu par godu Boba Mārlija 75. jubilejai. Klausītāju vērtējumam tiek nodots singls un video "Viss ir dūmi".

“Savaldīšanās un pacietība ir ceļš uz piedošanu, mieru un laimi,” jaunizdoto kompozīciju un grupas darbību komentē Horens Stalbe. 

“Viss ir dūmi” mūzikas autori ir Ints Ķergalvis un Udis Vanags, bet pie teksta tapšanas piedalījies arī grupas līderis Horens Stalbe. Dziesmas  tapšanā un ierakstā līdzdarbojušies pārējie grupas dalībnieki - Mikus Rullis (bungas), Renarts Braufmanis (basģitāra), Ritvars Šilkovs (saksafons), Maksims Starodubovs (trombons, melodions, perkusijas) un Mārtiņš Burkevics (taustiņinstrumenti). Dziesmas ieraksts, un miksēšanas process veikts skaņu inženiera Mārtiņa Burkevica vadībā, savukārt, skaņdarbs māsterēts ierakstu studijā “Mercury Mastering” ASV.

Dziesmai tapusi arī video versija. Par kuru parūpējies tuvs grupas draugs multimākslinieks Ēriks Saksons. Video klipa prezentācija un koncerts norisināsies 7. februārī mūzikas bārā “Četri balti krekli” Rīgā.

Noklausies dziesmu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu