"KPV LV" atkārtotajā kopsapulcē nav vienprātības par tās norises gaitu (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Partijas "KPV LV" valdes locekļi - Miks Vizbulis (no kreisās), Saeimas deputāts Atis Zakatistovs un ekonomikas ministrs Ralfs Nemiro piedalās partijas "KPV LV" biedru sapulcē Rīgas Kongresu namā. Ilustratīvs attēls
Partijas "KPV LV" valdes locekļi - Miks Vizbulis (no kreisās), Saeimas deputāts Atis Zakatistovs un ekonomikas ministrs Ralfs Nemiro piedalās partijas "KPV LV" biedru sapulcē Rīgas Kongresu namā. Ilustratīvs attēls Foto: Evija Trifanova/LETA

Atsevišķi biedri šodien pauda neapmierinātību ar "KPV LV" atkārtotās kopsapulces darba kārtību, cita starpā prasot uzreiz rīkot biedru debates. Viens no biedriem aicināja noteikt, ka debates notiek uzreiz, nevis ir paredzētas kā darba kārtības pēdējais punkts.

Tomēr, kā skaidroja sanāksmes vadītājs, atkārtotā kopsapulcē nevar tikt mainīta iepriekš noteiktā darba kārtība. Arī kāds cits biedrs vēlējās izteikties, bet, vairākiem cilvēkiem runājot vienlaicīgi, viņš nebija sadzirdams.

Cits biedrs aizgāja prom no kopsapulces ar jautājumu "ko tad - esam atnākuši tikai celt roku". Sanāksmes vadītājs gan solīja, ka visiem tiks dots vārds debašu laikā. Pie sanāksmes vadītāja pienāca kāda biedre, kura uzrunāja kopsapulci un norādīja, ka pašlaik notiekošā sanāksme nav likumīga.

Vēlāk ar runu uzstājās "KPV LV" līdzpriekšsēdētājs Atis Zakatistovs, pēc kura uzstāšanās sekoja aplausi. Pēc viņa runas kāds no biedriem izteica šaubas, ka par viņa runu būtu aplaudējis vairākums, tāpēc aicināja veikt balsojumu pēc katras uzstāšanās, lai uzzinātu biedru vērtējumu.

Zakatistovs cita starpā norādīja, ka ir pienācis laiks, lai nevis grautu, bet būvētu partiju. 

Arī pēc ministru uzstāšanās sekoja aplausi.

Kā ziņots, pašlaik notiek "KPV LV" atkārtotā kopsapulce, jo šodien sasauktajā pirmajā kopsapulcē nebija kvoruma.

"KPV LV" kopsapulcē plānots vēlēt jaunu valdi, kā arī lemt par izmaiņām statūtos. Uz valdi izvirzīti kandidāti "KPV LV" līdzpriekšsēdētājs un Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Atis Zakatistovs, ekonomikas ministrs Ralfs Nemiro, labklājības ministre Ramona Petraviča, Saeimas deputāti Pucens, Jānis Vitenbergs, Janīna Kursīte, Iveta Benhena-Bēkena un Ieva Krapāne. Tāpat uz valdi kandidē Māris Možvillo, Salvis Petriks, Artūrs Vējš, Elita Lazda, Elviss Ozols un Lauris Zīverts.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu