Komikss ar Margo Robiju galvenajā lomā iekaro Ziemeļamerikas kinoteātrus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Margo Robija
Margo Robija Foto: kadrs no filmas

Komiksa ekranizācija ar austrāliešu aktrisi Margo Robiju (Margot Robbie) galvenajā lomā - "Plēsīgie putni" ("Birds Of Pray") iekarojis Ziemeļamerikas kinoteātrus, ziņo "collider.com".

"Plēsīgie putni" ir astotā filma "DC Extended Universe" filmu sērijā, un tās režisore ir Ketija Jana (Cathy Yan), bet galvenajās lomās - Margo Robija, Mērija Elizabete Vinsteda, Džernī Smoleta-Bella, Rozija Peresa, Kriss Mesina, Jūens Makgregors, kā arī debitante Ella Džeja Basko.

Filma nedēļas griezumā iekasējusi 33 miljonus dolāru, kas ir par 15 miljoniem mazāk nekā eksperti prognozēja.

Piedzīvojumu filmas reklāmas rullītis. 

Jaunā afroamerikāņu aktieru Vila Smita (Will Smith) un Mārtina Lourensa (Martin Lawrence) asa sižeta policijas filma "Bad Boys For Life" ("Sliktie zēni uz mūžu") šonedēļ numur 2. 

Kompānijas "Sony Pictures" filma, kas seko 2003. gada lentei "Sliktie puiši 2", otrās nedēļas nogalē iekasējusi 12 miljonus dolāru. 

Filma vēsta par diviem Maiami narkotiku apkarošanas nodaļas policistiem Maiku Louriju (Vils Smits) un Markusu Barnetu (Mārtins Lourenss), kuri sāk domāt par došanos pensijā. Taču tad notiek kas tāds, kas izmaina viņu nodomus.

"Bad Boys For Life" ("Sliktie zēni uz mūžu")
"Bad Boys For Life" ("Sliktie zēni uz mūžu") Foto: Ekrānuzņēmums

Viena no "Oskara" balvas kandidātēm, filma "1917", numur 3. Režisora Sema Mendesa lente, kas vēsta par diviem britu karavīriem 1917. gadā Francijā, nedēļas griezumā iekasējusi 9 miljonus dolāru.

4. vietā ar 6,6 miljoniem režisora Stīvena Geigena piedzīvojumu filma "Dūlitls" (Dolittle) - modernizēts stāsts par slaveno doktoru Dūlitlu un viņa draugiem. Galvenajā lomā - Holivudas superzvaigzne Roberts Daunijs jaunākais.

Top5 noslēdz piedzīvojumu filma «Džumandži: Nākamais līmenis» («Jumanji: The Next Level»).

Foto: Filmas "Džumandži. Nākamais līmenis" pirmizrāde.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu