"Wizards" līderis Bīls: Mums vairāk jādod bumba Bertānam

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Bredlijs Bīls un Dāvis Bertāns
Bredlijs Bīls un Dāvis Bertāns Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Vašingtonas "Wizards" spēlētājiem uzbrukumā vairāk jādod bumba Dāvim Bertānam, uzskata vienības līderis Bredlijs Bīls.

"Wizards" svētdien savā laukumā ar rezultātu 99:106 piekāpās Memfisas "Grizzlies". Rūjienietis šajā mačā guva 15 punktus.

Savukārt mājinieku līderis Bīls iemeta 26 punktus. Pēc mača sarunā ar žurnālistiem viņš norādīja, ka Bertānam vairāk jāsaņem bumba.

"Es jau viņam to pateicu pēc spēles - mums vairāk jādod bumba DB (Dāvim Bertānam). Mums laukumā viņš biežāk jāatrod," teica Bīls.

"Mums uzbrukumā viņš vairāk ir jāiesaista. Nevar pārstāt to darīt, kā tas notika šajā spēlē. Mums viņš jāiesaista ikvienā spēles aspektā."

Bīls uzskata, ka Bertāns prasmīgi izmanto aizsegus, lai atrautos no pretinieku aizsarga un tiktu pie labas metienu pozīcijas, tāpēc tas biežāk jāizmanto.

"Jāspēlē vienkārši - ir jāliek Dāvim aizsegi, lai viņš atbrīvotos no aizsargiem. Ir jāatrod veidi, kā to darīt vairāk," sacīja Bīls.

"Man jāliek viņam aizsegi, garajiem jāliek viņam aizsegi. Viņš dara labu darbu - pieliek aizsegus un atbrīvojas. Jābūt dažādībai."

"Wizards" līderis Bīls šosezon vidēji spēlē guvis 29,1 punktu, kas ir piektais labākais rādītājs visā līgā.

Savukārt Bertāns vidēji atzīmējies ar 15,1 punktu. Latvijas basketbolists ir otrais rezultatīvākais spēlētājs "Wizards" komandā.

"Wizards" ar 18 uzvarām un 33 zaudējumiem ieņem 9. vietu Austrumu konferences turnīra tabulā.

Neskatoties uz negatīvo uzvaru un zaudējumu bilanci, "Wizards" cīnās par iekļūšanu izslēgšanas turnīrā.

"Wizards" patlaban par četru uzvaru tiesu atpaliek no 8. vietas, kuru ieņem Orlando "Magic" ar bilanci 22-31.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu