Merzļikins un Kolumbusa pagarinājumā piekāpjas "karstajai" Tampai

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Otro zaudējumu pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā pagājušajā naktī (Latvijas laiks) ar Elvi Merzļikinu vārtos piedzīvoja Kolumbusas "Blue Jackets". 

Kolumbusas hokejisti ar rezultātu 1:2 papildlaikā savu līdzjutēju priekšā (17 131 skatītājs klātienē) piekāpās Tampabejas "Lightning", kas svinēja savu septīto panākumu pēc kārtas. 

Merzļikins atvairīja 28 no 30 pretinieku metienu jeb 93,3%. 

Abas ripas Latvijas izlases vārtsarga vārtos raidīja rezultatīvais krievu uzbrucējs Ņikita Kučerovs, kurš bija precīzs arī papildlaika 31. sekundē. Mirkli pirms tam "Blue Jackets" aiz saviem vārtiem zaudēja ripu un "Lightning" hokejisti pēc skaistas saspēles to nogādāja Kučerovam, kurš netraucēts guva savus 27. vārtus sezonā. 

Tikmēr "Blue Jackets" labā vienīgos vārtus iemeta dāņu uzbrucējs Olivers Bjorkstrands, kurš otrās trešdaļas ceturtajā minūtē panāca izlīdzinājumu 1:1.

25 gadus vecais Merzļikins tika nosaukts par pagājušās nedēļas NHL labāko spēlētāju

Nākamo spēli Kolumbusa aizvadīs naktī uz piektdienu (Latvijas laiks), kad Bufalo tiksies ar Zemgus Girgensona pārstāvēto "Sabres" komandu. 

"Blue Jackets" ar 70 punktiem 57 spēlēs Austrumu konferencē ieņem sesto pozīciju, kamēr "Lightning" ar 77 punktiem 56 dueļos ir otrajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu