Girgensons palīdz "Sabres" apspēlēt NHL pastarīti

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionāta mačā pagājušajā naktī (Latvijas laiks) izcīnīja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda. 

"Sabres" hokejisti savā laukumā 16 588 skatītāju klātbūtnē ar rezultātu 3:2 pieveica līgas vājāko komandu Detroitas "Red Wings". 

Girgensons spēlēja 11:25 minūtes, kuru laikā izpildīja vienu metienu pa vārtiem, bloķēja vienu pretinieka mesto ripu, uzvarēja vienīgajā iemetienā un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. 

Par mača spožāko zvaigzni tika atzīts zviedru uzbrucējs Markuss Jūhansons, kurš "Sabres" labā guva vienus vārtus un veica vienu rezultatīvu piespēli. 

Vēl ar vārtu guvumiem Bufalo rindās izcēlās Konors Šīrijs un Sems Reinhārts. 

Nākamo spēli "Sabres" aizvadīs savā laukumā. Naktī uz piektdienu (Latvijas laiks) tiks uzņemta latviešu vārtsarga Elvja Merzļikina un Matīsa Kivlenieka pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets". 

26 gadus vecais Girgensons šosezon aizvadītajās 57 spēlēs izcēlies ar 10 vārtu guvumiem un piecām rezultatīvām piespēlēm, bet viņa lietderības koeficients ir neitrāls. 

Bufalo komanda ar 58 punktiem 57 dueļos Austrumu konferencē ieņem 13.vietu, bet "Red Wings" ar 32 punktiem 58 spēlēs ir pēdējā vietā visā līgā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu