Noskaties Jāņa Irbes teksta video dziesmai "Mākoņi"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Irbe
Jānis Irbe Foto: Ritvars Stankevičs

Publicēts jauns mūziķa Jāņa Irbes video dziesmai “Mākoņi”, kas ir no pērn izdotā debijas albuma “Kas aizņēmis mūsu prātus”.

Dziesmas mūzikas un teksta autors ir Jānis Irbe.

Dziesmai raksturu piešķir dinamiska bass ģitāra un bungas, bet gaisīgumu elektriskās ģitāras un taustiņi, kulminācijā jau agresīvākas draivotas ģitāras.

Jānis Irbe "Mākoņi".

“Aiz loga gaisma nesaplīsa manī,” šis teksts izskan piedziedājumā, paužot galveno dziesmas vēstījumu nepadoties un ticēt saviem spēkiem, lai arī kādi mākoņi dažkārt ir virs mūsu galvām.

Dziesma galvenokārt ir ierakstīta Irbes nelielajā studijā, savukārt papildināta ar Jāņa Dubava ģitāras partiju studijā “Skan”. Miksēja Jānis Irbe, māsterēja Gints Sola.

Ieskaitot Jāni (bass, ģitāras, bungu mašīnas, balss) grupas sastāvā ir Jānis Dubavs (elektriskā ģitāras, balss) un Patriss Valdemārs (taustiņi, balss). Patriss grupai pievienojās vēlāk, viņš ir dzirdams albuma dziesmā “Daudz pamestas domas”.

Teksta video idejas autors ir Jānis Dubavs, viņš arī filmēja un montēja. Īpašs paldies viņam. Video tapa studijas telpās. Jau kādu laiku grupa vēlējās realizēt video tieši tur, jo telpas ir ne tikai studija, bet arī radoša vieta mēģinājumiem.

Nākamais grupas koncerts būs 29. februārī klubā “Depo”, Rīgā, Vaļņu ielā 32. Sākums plkst. 21:00. Koncertā būs iespēja tikt pie Irbes CD. Vakaru turpinās Blind Seagull (RU) un Zig Zag.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu