Pārsteidz otro pusīti: pēdējā brīža dāvanas interjera dizaina cienītājam

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Pārsteidz savu otro pusīti ar kādu pārdomātu un praktisku dāvanu.

Valentīndienā ir ierasts pārsteigt savu mīļoto cilvēku ar rožu klēpi un konfektēm, kas glīti izkārtotas sirds formas kastē, tomēr ne visi cilvēki ir mērāmi pēc vienas šnites. Ja tava otra pusīte ir interjera dizaina guru un aizraujas ar mājokļa izdaiļošanu, ir vērts šogad padomāt par praktiskām dāvanām, kas palīdzēs atsvaidzināt interjeru. 

Lūk, idejas praktiskām dāvanām!

Trauki

Glīts trauks augļiem, glāžu komplekts vai vesela servīze, kas ieturēta elegantā dizainā un ir pieskaņota apdāvināmā mājokļa interjeram, patiesi spēs iepriecināt kādu, kas vēlas nemitīgi papildināt savu kolekciju ar jauniem atradumiem. 

Foto: Unsplash

Dekoratīvie spilveni

Ar dekoratīvajiem spilveniem nav iespējams nošaut greizi - tie noder kā lielisks papildinājums gan guļamistabai, gan viesistabai. Pat daži spilveni acumirklī atsvaidzinās telpu un padarīs to atraktīvāku. 

Neparasta dizaina skandas

Elektronikas veikalos ir pieejamas dažādas skandas, kas pilda divi vienā funkciju: tās noder kā efektīgs dekors un ir savienojamas ar tālruni vai datoru - atskaņos īpašnieka mūzikas listi, kā arī ir izmantojamas filmu skatīšanās laikā.

Foto: Amazon

Kafijas galdiņi

Ja maciņš atļauj, iepriecini savu otro pusīti ar elegantu un modernu kafijas galdiņu. Šāds interjera dizaina objekts acumirklī izmainīs telpas izskatu. 

Dvieļi un mājas tekstils 

Dvieļu nekad nevar būt par daudz - kas gan ir teicis, ka mīkstu dvieļu komplekts nav romantiska dāvana mīļotajam, it īpaši, ja tie izdaiļo vannasistabas interjeru?

Foto: Zara Home

Grozi un kastes

Grozi un kastes ir dizaina priekšmeti, kas noderēs ikvienam. Piepildi tos ar augļiem vai konfektēm un iepriecini otro pusīti. 

Elegantas aromātiskās sveces

Kādreiz sveces mums asociējās ar garajām vai tējas svecēm, bet tagad tās var būt pat ekskluzīvs pirkums. Veikalu plauktos ir atrodamas visdažādāko materiālu un aromātu sveces, kas ir pieejamas unikālos traukos vai svečturos, kuri lieliski izskatīsies uz kafijas galdiņa.

Foto: H&M Home

Trauki vannasistabai

Lai arī tas varētu šķist pat nedaudz jocīgi, tomēr vannasistabas piederumi var būtiski ietekmēt kopējo vannasistabas interjeru. Iegādājies dizaina veikalā saskaņotu trauku zobu birstēm, šķidrajām ziepēm, parastajām ziepēm un pat kosmētikas plāksnītēm.

Galda lampas un stāvlampas 

Neparasta dizaina lampas vai stāvlampas ir dāvanas, kuras tikai retajam ienāktu prātā uzdāvināt savam mīļotajam Valentīndienā, tomēr tie ir ārkārtīgi parocīgi interjera priekšmeti, kurus kā dāvanu materiālu novērtē par zemu. 

Foto: Ikea/Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu