Top iedvesma un sirsnīgas sarunas. Tikušies šā gada foruma "Līdere" lektori

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Forums "Līdere" dibinātāja Solvita Kabakova 10. februārī omulīgajās restorāna “Vīna Studija” telpās sarīkoja lektoru tikšanos. Pie īpaši sagatavotām uzkodām un glāzes vīna Forums "Līdere" lektoriem bija iespēja gan uzzināt visu par grandiozā pasākuma norisi, atklāt to, ar kādiem stāstiem uzstāsies jau pēc trim mēnešiem uz Dailes teātra skatuves, gan arī tuvāk iepazīties vienam ar otru.

Šogad, 15. maijā, Dailes teātra telpās nu jau trešo reizi norisināsies viens no grandiozākajiem forumiem Latvijā – sieviešu izaugsmes un iedvesmas Forums "Līdere" 2020, pulcējot vienuviet 1000, taču tiešsaistes skatītāju rindās vēl ap 100 000 skatītāju. Pasākumā uz vienas skatuves šogad kāps 20 dažādi, taču tajā pašā laikā iedvesmojoši savas jomas līderi, atklājot to, kā nebaidīties sapņot drošāk un sasniegt vairāk gan karjerā un ģimenē, gan sevis personiskajā pilnveidē.

Lai Forums "Līdere" katrai no skatītājām būtu kā vēl viena Sieviešu diena un sievišķības svētki, sniedzot tikai vispatīkamākās emocijas un atmiņas, ko atcerēties ar smaidu, tam jāsāk gatavoties laikus ar krietnu devu enerģijas, patiesu prieku un lielāko rūpību.

Foto: publicitātes

Vakara gaitā, klausoties Forums "Līdere" 2020 lektoru stāstos, atklājās, ka katrs no šiem līderiem ir ļoti dažāds, ar saviem piedzīvotiem izaicinājumiem, atziņām un īpašo recepti, kā sasniegt savu sapņus, mērķtiecīgi virzoties tikai uz priekšu. Katrs ar savām atšķirīgām dzīves mācībām un atziņām, kas 15. maijā tiks atklātas Latvijas aktīvajām sievietēm. Piemēram, Pasaules Brīvo Latviešu Apvienības vadītāja Kristīne Saulīts uzsvēra, ka svarīgi ir runāt arī par pārmaiņu laiku sievietes dzīvē. Viņai pašai pavisam nesen dzīve atnesa kardinālas izmaiņas, sniedzot vērtīgas mācības un ļaujot saprast, ka dažkārt ir vērts uzsākt citu ceļu gan karjerā, gan ģimenē.

Uz lektoru tikšanos bija ieradusies arī aktrise un runas trenere Zane Daudziņa, kas Forumā LĪDERE 2020 vēlas akcentēt to, ka ir svarīgi nebaidīties no darba. Pašai Zanei darbs rada sparu un enerģiju, un tieši liels uzcītīgums ir palīdzējis sasniegt mērķus. “Man ir daudz mazu pakāpienu, kas man ir palīdzējuši darīt to, ko es daru tagad”, uzsver aktrise.

LMT viceprezidente Laura Keršule atklāja, ka sākumā ļoti šaubījusies, vai dalīties ar savu stāstu Forumā "Līdere", taču, uzzinot, kāda ir pasākuma mērķauditorija un kas to klausīsies, sapratusi, ka viņai esot ko teikt. “Es vienmēr iedrošinu sievietes nebaidīties no saviem sapņiem, mācīties, izjust pašcieņu un novērtēt sevi” – atklāj viceprezidente.

Uzņēmuma “Circle K” izpilddirektore Gunta Jēkabsone lektoru tikšanās laikā, iepazīstinot ar sevi un nedaudz atklājot, par ko runās Forums "Līdere", akcentēja to patīkamo sajūtu, kad smags darbs tiek novērtēts un dod kādu rezultātu gan sev, gan citiem. “Ja es investēju sevī vai darbā, esmu pateicīga, ka saņemu ko pretī. Ja saņemts ir vairāk nekā ieguldīts, tad tas ir brīnišķīgi” – par to, cik reizēm svarīgi ir tikt novērtētai, un lieliskajiem brīžiem, kad ieguldījums atmaksājas, stāsta Circle K izpilddirektore.

Atrast savu dzīves aicinājumu un darīt to, kas sagādā vislielāko prieku un laimes sajūtu, ir mērķis, ko daudzi savas dzīves laikā cenšas sasniegt. Savu dzīves aicinājumu atradusi arī Forums "Līdere 2020" lektore, līderības trenere Žanete Drone, kas uzskata sevi par laimīgu, jo dara to, kas dod prieka dzirksti un laimes sajūtu ik dienas. “Ja mēs turpināsim iet savu iekšējo ceļu, mēs atradīsim to dievišķo savā dzīvē” – pārliecināta ir Žanete.

Šie bija tikai daži īsi ieskati, kas nedaudz ļauj uzzināt ko vairāk par Forums "Līdere 2020" lektoriem – līderiem savā jomā to, kas viņiem dzīvē svarīgs un dod spēku sapņot drošāk un sasniegt vairāk. Tikmēr pats pasākums tuvojas straujiem soļiem, arī šogad sagādājot pārsteigumiem pilnu dienu, kas ikvienai dalībniecei ļaus atrast savu sievišķības un iedvesmas dzirksti un īsto ceļu uz sevis profesionālo un personisko pilnveidi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu