Ķīpsalā norisināsies konference „Būvē kvalitatīvi, inovatīvi un droši”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Šā gada 12. martā, Rīgā, Ķīpsalas ielā 8, starptautiskā izstāžu centra „Ķīpsala” konferenču zālē notiks skates „Gada labākā būve Latvijā 2019” organizatoru rīkota būvindustrijas speciālistu konference „Būvē kvalitatīvi, inovatīvi un droši”.

Konferencē par aktuālām tēmām būvniecībā un inovatīviem risinājumiem, kas dod iespēju būvniecības procesa dalībniekiem ietaupīt ievērojamus līdzekļus, uzstāsies būvniecības lietpratēji no Vācijas, Polijas, Austrijas, Baltkrievijas un Latvijas. Konferenci atklās Ekonomikas ministrijas valsts sekretāra vietnieks Edmunds Valantis, Latvijas Būvnieku asociācijas prezidents Normunds Grinbergs un Latvijas Būvinženieru savienības valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Straume.

Konferencē „Būvē kvalitatīvi, inovatīvi un droši” tiks apskatīti jaunākie risinājumi un tehnoloģijas visā būvniecības procesā.

Konference būs noderīga gan arhitektiem, projektētājiem, būvmateriālu ražotājiem un tirgotājiem, gan būvju pasūtītājiem un apsaimniekotājiem.

Konferencē tiks aplūkotas tādas tēmas kā balkonu termiskās izplešanās radīto bojājumu novēršana; risinājumi infrastruktūras labiekārtošanā; modernākās pieejas ģeotehnisko problēmu novēršanā; konstruktīvie risinājumi gandrīz nulles enerģijas privātmāju projektēšanā; betona pilnīgas izmantošanas tehnoloģijas un citus būvniecībā aktuālus jautājumus. Konferencē katrs speciālists atradīs atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.

Konferences noslēgumā dalībnieki saņems apliecinājumus par dalību profesionālās pilnveides pasākumā, kas derīgi sertificēta būvspeciālista kvalifikācijas punktu piešķiršanai Latvijas Būvinženieru savienībā.

Konferences dalībniekiem būs iespēja bez maksas apmeklēt 34. starptautisko būvniecības industrijas izstādi „Māja I 2020”.

Konferenci „Būvē kvalitatīvi, inovatīvi un droši” kā skates „Gada labākā būve Latvijā 2019” ievērojamu notikumu organizē Latvijas Būvnieku asociācija, Latvijas Būvinženieru savienība un 15 nozares sabiedriskās organizācijas sadarbībā ar publiskās pārvaldes institūcijām un augstskolām, tai skaitā Būvniecības valsts kontroles biroju, Latvijas Pašvaldību savienību, Rīgas Tehnisko universitāti, Latvijas Lauksaimniecības universitāti, RISEBA FAD un nozares žurnālu „Būvinženieris”.

Skates „Gada labākā būve Latvijā 2019” mērķis ir veicināt būvniecības procesa kvalitāti, nosakot un popularizējot labākās būves un labās prakses piemērus būvniecības procesā Latvijā un ārzemēs 2019. gadā, veicināt  profesionālo izaugsmi un darba kvalitāti nozarē, izteikt atzinību un motivēt nozares pārstāvjus profesionāliem izaicinājumiem akcentējot būvniecības procesa gala rezultātu – būvi.

Skate „Gada labākā būve Latvijā” notiek jau 22 gadus. Piesaki dalību šeit.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu