Simsonu ģimenes stāsts par to kā tika pie savām četrām princesēm

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Četru bērnu kuplā Ivetas un Armanda Simsonu ģimenei ir ar ko lepoties un arī pieredzē dalīties. Lasi un skaties sirsnīgas pārdomas par to kā ir audzināt četras meitas un vai tiešām aizvien nav prātā doma par piekto dēlu? 

Mēs katrs esam auguši divbērnu ģimene - brālis un māsa. Klasisks modelis. Mums bija grūtības ar tikšanu pie pirmā, tāpēc uz lielu ģimeni cerības neloloju. Kad pieteicās pirmā meitiņa, tad zinājām, ka darīsim visu iespējamo, lai ģimenē būtu divi bērni. Bet par trešo un ceturto - es pat nezinu, kādas mums domas tad galvā raisījās," intervijā raidījumā "Māmiņu Klubs" runā mamma Iveta. "Zinu, ka visgrūtākais bija pēc pirmā saņemties otrajam, pēc tam jau tas aizgāja..."

"Šad tad vakaros sēžot pie vīna glāzes pārrunājām, ko tu domā par to? Tā kā varētu būt forši. Kur divi tur trīs un tā tālāk.. Jau par pirmā bērna tuvošanos tu domā, kā tas būs dzīvot ar bērnu, ja pirms tam rūpējies par diviem kaķiem. Bet, jā, es nevarēju iedomāties, ka mēs beigās būsim tik kupla ģimene," sievas teikto papildina Armands. "Bet tā vērtība un bagātība ir nākusi pati no sevis. 

Visas meitas bija klāt arī brīdī, kad piedzima katra māsiņa. "Iveta sēdēja vannā un jau pēc brīža atveras durvis un pa durvīm ieskrien trīs māsiņas un aplūko mazo brīnumu. Tas viss tik organiski ir savienojies un nav tā, ka kādai no māsām tiek mazāk uzmanības," stāsta četru meitu paps. 

"Katram nav tāda svētība būt četru meitu tētim. Jā, te sabiedrība spiedienu izdara - tu esi bārdains vecis, spēlē hokeju, kur tad piektais dēls? Tad es parasti saku - tieciet jūs pie pirmā, tad prasiet man par piekto. Bet, laikam es kaut ko iepriekšējā dzīvē esmu super labu izdarījis, ka man tik skaistas sievietes ir apkārt un man ir iespēja rūpēties par savu meiteņu dārzu! Nekad neesmu aizdomājies, cik škrobīgi, ka man ir tikai meitas."

Plašāka intervija ar viņu skatāma jau šajā svētdienā, 16. februārī, plkst. 09:30  kanāla STV Pirmā! raidījumā "Māmiņu Klubs". 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu