Baltijas valstu galvaspilsētās šonedēļ atšķirīgas degvielas cenu tendences

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Degvielas pistoles uzpildes stacijā.
Degvielas pistoles uzpildes stacijā. Foto: Edijs Pālens/LETA

Baltijas valstu galvaspilsētās šajā darba nedēļā bija vērojamas atšķirīgas degvielas cenu tendences. Rīgā benzīna un degvielas cenas samazinājās, Viļņā - nemainījās, bet Tallinā - palielinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Arī šajā nedēļā dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena joprojām bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena samazinājās par 0,8% - līdz 1,314 eiro ar litru, bet dīzeļdegvielas cena saruka par 1,6% - līdz 1,234 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas saglabājās stabilas un maksāja tāpat kā nedēļu iepriekš - attiecīgi 1,189 eiro un 1,075 eiro par litru.

Savukārt Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās gan 95.markas benzīnam, gan dīzeļdegvielai cena pieauga par 3,3% un maksāja attiecīgi 1,389 eiro un 1,379 eiro par litru.

Autogāzes cena šonedēļ bija stabila tikai Rīgā, kur arī šo darba nedēļu noslēdza pie 0,603 eiro par litru atzīmes. Tallinā autogāzes cena kritās par 4,2% - līdz 0,69 eiro par litru, bet Viļņā tā samazinājās par 1,9% - līdz 0,523 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu