Tiks noskaidroti prestižās mūzikas balvas "Zelta mikrofons" laureāti (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Daugulis un Kaspars Breidaks
Mārtiņš Daugulis un Kaspars Breidaks Foto: Jānis Škapars/TVNET

Dailes teātrī otrdien, 18. februārī, ar Latvijā spožāko mūziķu piedalīšanos un pirmatskaņojumiem jau 24. reizi tiks aizvadīta Mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons" svinīgā ceremonija.

Vēl nedzirdētās kombinācijās ceremonijā izskanēs vairāki priekšnesumi. Repere Viņa kopā ar debitantu Prusax apvienosies kopīgā priekšnesumā dziesmā "Pālī dzēs". Jaunā dziedātāja Patrisha kopā ar reperiem Su$hi Takeøut un Rolandu če izpildīs hitus "Es varu būt tā" un "Patrisha bija šeit".

Intars Busulis kopā ar GG Choir pirmatskaņos dziesmu "Dejo vientulību". Ceremonijā ar priekšnesumiem uzstāsies arī Carnival Youth, Astro’n’out, "Triānas parks", Dons, Aminata kopīgā priekšnesumā ar "Tautumeitām", "Auļi" kopā ar īpašo viesi, jodelētāju Albin Paulus no Austrijas un TDA "Vektors" un daudzi citi.

Par pasākuma atmosfēru rūpēsies lieliskie ceremonijmeistari Mārtiņš Daugulis un Kaspars Breidaks, kuri kopīgi ceremoniju vadīs jau otro gadu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ar Zelta Mikrofons Vadītājiem @KasparsBreidaks @MartinsDaugulis vienmēr jautri .. gatavojamies #zeltamikrofons

A post shared by Elita Mīlgrāve (@elitamilgrave) on

Savukārt unikālu muzikālo noformējumu pirmo reizi visa vakara garumā veidos DJ Monsta.

Vakarā pēc ceremonijas tiks pasniegta arī TVNET simpātijas balva. Ceremonijas norisei būs iespējams sekot līdzi TVNET teksta tiešraidē.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu