Par zādzībām no mājokļiem un pagraba Rīgā un apkārtnē aiztur divus vīriešus (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Valsts policija

Aizdomās par zādzību sēriju no dzīvokļiem un pagrabtelpas Rīgā un apkārtnē aizturēti divi vīrieši, un policija aicina atsaukties nozagto mantu īpašniekus, informēja Valsts policijas pārstāve Elīna Priedīte.

Vīrieši aizturēti aizdomās par zādzību sēriju Teikas un Ķengaraga mikrorajonos, Salaspilī un tās apkaimē, kas tika izdarītas laika posmā no 2019.gada 12.decembra līdz šā gada 2.februārim. Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka vīrieši dzīvokļos un pagrabtelpā iekļuva, pārkniebjot balkonu un lodžiju restes ar knaiblēm un atspiežot balkonu un lodžiju durvis. 

Likumsargi veica kratīšanas aizturēto vīriešu dzīvesvietās un uzturēšanās adresēs, kuru laikā atrada un atsavināja nozagtās mantas, kas tika atdotas īpašniekiem, kā arī citas mantas, kas, iespējams, ir zagtas un kurām pašlaik tiek meklēti īpašnieki.

Aizturētie vīrieši ir dzimuši 1974. un 1980.gadā un iepriekš nonākuši policijas redzeslokā gan par zādzību izdarīšanu, gan par noziedzīgu nodarījumu izdarīšanu, kas saistīti ar nelikumīgu narkotisko vielu apriti. 

Vienam no aizturētajiem vīriešiem tiesa piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu, savukārt otram - ar brīvības atņemšanu nesaistītu drošības līdzekli.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu