Jēkabpilī atsavina teju puskilogramu amfetamīnu saturošas vielas (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: LETA

Izmeklējot kādu kriminālprocesu, Valsts policija Jēkabpilī atsavinājusi vairāk nekā 466 gramus amfetamīnu saturošas vielas, informēja policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Viņa skaidroja, ka janvārī un februārī, veicot virkni izmeklēšanas darbību, policisti izņēmuši 466,106 gramus amfetamīnu saturošas vielas.

Pirms nedēļas aizdomās par narkotisko un psihotropo vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu un pārsūtīšanu realizācijas nolūkā un neatļautu realizēšanu lielā apmērā aizturēts vīrietis, kurš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par līdzīga noziedzīga nodarījuma izdarīšanu. Zemgales rajona tiesa aizdomās turētajai personai piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu.

Kriminālprocesā tiek veiktas pirmstiesas izmeklēšanas darbības, tāpēc plašāki komentāri izmeklēšanas interesēs netiek sniegti.

Aizdomās turamajam var draudēt brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz 15 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu