"Astro’n’out" un "Sudden Lights" vienojas kopīgā dziesmā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Astro’n’out" un "Sudden Lights" vienojas kopīgā dziesmā
"Astro’n’out" un "Sudden Lights" vienojas kopīgā dziesmā Foto: publicitātes

21. februārī, atklājot "Sudden Lights" koncertturneju, grupa kopā ar apvienību "Astro’n’out" nāk klajā ar jaunu singlu "Haosā".

Šī dziesma neplānoti turpina sadarbību tendenci Latvijas mūzikas dzīvē, bet nedaudz citā šķautnē, atgādinot, ka muzikālos duetos var satikies ne tikai soloizpildītāji, bet arī uz Latvijas mūzikas skatuves sevi jau pierādījušas grupas.

"Ar grupas "Astro’n’out" mūziku esam uzauguši un uzskatām viņus par vienu no tām latviešu grupām, kas iedvesmojusi arī mūsu mūzikas tapšanu un skanējumu, tāpēc vēlme aicināt viņus uz kopīgu sadarbību mūsos bija jau ilgāku laiku. Tas bija kas vairāk par nepieciešamību rakstīt jaunu dziesmu,” stāsta "Sudden Lights" solists Andrejs Reinis Zitmanis.

“Man patīk sajūta, ka mēs neesam vientuļa sala. Ka Latvijas mūzikas skatuvē mēs visi esam kopā un mijiedarbojoties varam rast kopienas sajūtu. Paaudzes var miksēties un tam īsti nav nozīmes, galvenais ir vēlme radīt jēgpilnu mūziku un kopīgi tas var izdoties, ja dalām līdzīgas vērtības. Ar "Sudden Lights" jūtu šo līdzīgo DNS,” stāsta Astro’n’out soliste Māra Upmane-Holšteine.

Dziesma "Haosā", kuras līdzautors un producents ir Rūdolfs Budze (DJ Rudd), parāda abas grupas atkal nedaudz citā skanējumā. 

“Jūtu, ka meklējam atbildes uz īsti vēl nenoformulētiem jautājumiem, bet intuitīvi zinām, ka jābūt kādai brīvākai, tīrākai sajūtai. Caur liekā atmešanu, meklējam ceļu pie sevis, prom no burzmas, trokšņa un haosa. Lai pa īstam atkal satiktos ar tiem, kas mums blakus, bet vēl jo svarīgāk - arī ar sevi pašu,”

par dziesmas vēstījumu saka Māra.

Video: "Haosā".

“Sudden Lights” Latvijas koncertturnejas pirmais koncerts izskanēs 21. februārī Valmierā “Valmieras Kultūras centrā”, 28. februārī Liepājā K/N “Wiktorija”, 7. martā “Alūksnes Kultūras centrā”. Noslēguma lielkoncerts izskanēs 20. marta vakarā "Hanzas peronā". Katru koncertu papildinās dziedātāja Elizabete Gaile un koris no koncertvietas pilsētām. Biļetes aula.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu