JKP vadībā lielas pārmaiņas nav gaidāmas

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
 Jānis Bordāns
Jānis Bordāns Foto: Ieva Leiniša/LETA

Jaunās konservatīvās partijas (JKP) valdes priekšsēdētāja amatam izvirzīts tikai tās līdzšinējais līderis, tieslietu ministrs Jānis Bordāns.

Politiskā spēka padomes sēde, kurā tiks pārvēlētas partijas institūcijas, notiks rīt, 22.februārī.

Bordānu partijas vadītāja amatam izvirzījušas 23 partijas reģionālās organizācijas.

Savukārt uz četrām partijas valdes locekļu vietām izvirzīti astoņi cilvēki. Viņu vidū ir trīs no četriem esošajiem partijas valdes locekļiem - Saeimas deputāti Krišjānis Feldmans, Juris Jurašs un Juta Strīķe.

Uz amatu valdē kandidē arī parlamentārieši Gatis Eglītis, Reinis Znotiņš, Sandis Riekstiņš, kā arī Rīgas domes deputāts Jānis Ozols un JKP Liepājas nodaļas vadītājs Ivo Tikums.

Vislielākais atbalsts partijas valdes amatiem patlaban ir Feldmanam, Jurašam un Strīķei, līdz ar to prognozējams, ka partijas valdē mainīties varētu tikai viens loceklis, ņemot vērā, ka uz amatu nekandidē viena no līdzšinējām valdes loceklēm Santa Suhaka.

Partijas padomes sēdē tiks ievēlēta arī jauna Uzraudzības komisija un Ētikas komisija.

Pasākumā partijas biedri uzklausīs JKP redzējumu par darāmajiem darbiem Rīgas domē, kā arī iepazīsies ar partijas saraksta līderi gaidāmajās Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās.

LETA jau ziņoja, ka JKP aprīļa beigās plānotajās vēlēšanās nolēmusi startēt atsevišķi no citiem koalīcijas partneriem, par saraksta līderi izvēloties Jurašu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu