Svētdienas horoskops: uzzini, ko sola zvaigznes

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Kādu Auna zīmes pārstāvi var pārņemt neraksturīga grūtsirdība, pazemināts tonuss. Lai atgūtu dzīvesprieku un možu garu, tev būs nepieciešama tuvāko draugu kompānija un kāds piedzīvojums.

VĒRSIS Šodien tava rīcība var būt balstīta uz mirkļa emocijām, impulsiem. Zvaigznes silti iesaka atturēties no veikala apmeklējuma! Velti nedaudz vairāk laika savai garīgajai attīstībai.

DVĪŅI Daudz domāsi par nesen pieredzēto. Iespējams, meklēsi nestandarta skaidrojumu likteņa pavērsieniem. Kādu Dvīni situācija iedrošinās apmeklēt astrologu vai gaišreģi.

VĒZIS Šobrīd notiekošo uztversi pārlieku saasināti. Arī sīkas nebūšanas var likties nepārvarams šķērslis. Morālo līdzsvaru tev palīdzēs atgūt ģimenes klātbūtne, otrās pusītes iedrošinājumi, dvēseliskais atbalsts.

LAUVA Liec malā visu, kas skar darbu, un ziedo savu uzmanību tuviniekiem. Ja vēlies, droši vari doties apciemot vecākus. Saskarsmē ar mīļoto spēsi saprasties no pusvārda, vienoties par nākotnes plāniem.

JAUNAVA Diena var nest patīkamus pārsteigumus. Nav izslēgts, kādai Jaunavai izdosies rast nepieciešamo finansiālo atbalstu savu biznesa paplašināšanas plānu īstenošanai. Vakaru tieksies pavadīt ar otro pusīti.

SVARI Kopdzīvē ar laulāto izrādīsi neraksturīgi konservatīvu attieksmi. Šoreiz pārlieku principiālā nostāja var radīt liekus sarežģījumus. Ja nevēlies asas domstarpības, izej vien uz kompromisiem.

SKORPIONS Emocionālajā ziņā diezgan saspringta, smagnēja diena. Lai efektīvi mazinātu iekšējo diskomfortu, vēlams izrunāties ar uzticamu cilvēku, uzklausīt viņa viedokli par notiekošo!

STRĒLNIEKS Neaiztiec naudas lietas, neveic lielus pirkumus. Centies vairāk laika atlicināt savām atvasītēm. Paseko viņu skolas gaitām, pārliecinies, ka jaunākā paaudze nejūtas nomākta vai satraukta.

MEŽĀZIS Rīkosies pareizi, ja dienu pavadīsi mājās. Ja vēlies sabiedrību, droši aicini viesus! Tu prasmīgi izklaidēsi savus ciemiņus, arī pats gūsi daudz pozitīvu emociju. Dienas izskaņā nevajadzētu sēsties pie stūres.

ŪDENSVĪRS Gribēsi nedaudz norobežoties no visa un visiem, pabūt vienatnē ar savām domām, izjūtām. Pēcpusdienā nav izslēgtas pēkšņas atklāsmes, jaunas biznesa idejas, kuras solās nest labu peļņu.

ZIVIS Tu būsi enerģisks, labprāt iesaistīsies draugu organizētajos izklaides pasākumos. Lai iztiktu bez ekscesiem, vēlams saglabāt mēru tēriņos un grādīgo dzērienu lietošanā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu