Džastins Bībers septīto reizi iekaro ASV albuma topa 1. vietu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Džastins Bībers
Džastins Bībers Foto: publicitātes

25 gadus vecais pusaugu meiteņu mīlulis Džastins Bībers (Justin Bieber) ar savu jaunāko studijas ierakstu "Changes" diezgan pārliecinoši iekarojis Amerikas pieprasītāko albumu topa "Billboard 200" 1. pozīciju, ziņo "billboard.com".

Pirmajā nedēļā minētais ieraksts pārdots 231 000 vienību, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas "Nielsen SoundScan" dati. Tas ir šā gada trešais labākais pirmās nedēļas starts. Labāk klājies vien Eminemam un Holzijai (Halsey).

"Changes" ir Bībera jaunākais albums pēc četru gadu pauzes. Arī iepriekšējais albums "Purpose" (2015) startēja topa 1. vietā. Kopumā šis ir jau septītais numur viens panākums Bībera diskogrāfijā, un Bībers ir kļuvis par jaunāko mūziķi, kuram šāds panākums bijis pa spēkam. 

Noklausies albumu.

2. vietā repera "A Boogie Wit Da Hoodie" jaunais albums "Artist 2.0". Dati liecina, ka 24 gadu vecā repera (īstais vārds - Artist Julius Dubose) albums nedēļas griezumā pārdots 111 000 vienību. 

A-Boogie Wit Da Hoodie
A-Boogie Wit Da Hoodie Foto: Ekrānuzņēmums

3. vietā grupas "Tame Impala" ilgi gaidītais albums "The Slow Rush" ar 110 000 vienībām. 

Iepriekšējās nedēļas līderis - repera Rodija Riča (Roddy Ricch) albums "Please Excuse Me for Being Antisocial" noslīdējis uz 4. vietu.

5. vietā debitē Dienvidkorejas boibends "Monsta X" ar albumu "All About Luv".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu