Pēc neielaišanas spēļu zālē vīrietis piedraud to uzspridzināt (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Naktī no sestdienas uz svētdienu, 23. februārī, Valsts policija saņēma zvanu par izteiktiem draudiem - kādā spēļu zālē Ķengaragā, iespējams, ievietots sprādzienbīstams priekšmets.

Nekavējoties uz notikumu vietu devās Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Ķengaraga iecirkņa darbinieki un Valsts policijas patruļpolicisti, kuri uz karstām pēdām aizturēja iespējamo zvanītāju. Tāpat notikuma vietā ieradās pretterorisma vienība “Omega”, kas, pārmeklējot telpas, nekonstatēja sprādzienbīstamus priekšmetus.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka 1979. gadā dzimušais aizturētais vīrietis sākotnēji bija devies uz spēļu zāli, bet nav bijis spējīgs uzrādīt personu apliecinošus dokumentus, tādēļ tika izraidīts no iestādes. Neilgi pēc tam spēļu zāle saņēma zvanu ar spridzināšanas draudiem. Darbiniekiem bija nojausma, ka zvana tā pati persona, kura netika ielaista spēļu zālē.

Šobrīd par notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 231./1 panta - par apzināti nepatiesu paziņojumu par sprāgstošas vielas ievietošanu iestādē. Par to soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Aizturētais vīrietis šobrīd atrodas izolatorā.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu