Diennakts laikā pieķerti seši agresīvi braucēji; avārijās cietuši astoņi cilvēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Caro / Oberhaeuser / Caro / Oberhaeuser

Aizvadītajā diennaktī Valsts policija (VP), strādājot uz Latvijas autoceļiem, noformējusi sešus administratīvā pārkāpuma protokolus par agresīvu braukšanu. Četri agresīvie braucēji apturēti Rīgas reģionā, bet divi - Kurzemē.

Kopumā aizvadītajā diennaktī kārtībsargi par dažādiem Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem noformējuši 483 protokolus, tostarp 155 par atļautā ātruma pārsniegšanu, četrus - par braukšanu alkohola reibumā, bet vienu - par sēšanos pie stūres narkotisko vielu ietekmē.

Visvairāk jeb divi dzērājšoferi otrdien pieķerti Rīgas reģionā, kur apturēts arī narkotikas lietojušais autovadītājs.

Arī visvairāk ātruma pārkāpēju VP darbinieki konstatējuši Rīgas reģionā, kur apturēti 48 pārlieku steidzīgi autovadītāji, turpretim vismazāk jeb 17 ātruma pārkāpumu otrdien reģistrēti Latgales reģionā, liecina policijas apkopotie dati.

Negadījumos uz Latvijas autoceļiem cietuši astoņi cilvēki

Aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas autoceļiem cietuši astoņi cilvēki, to skaitā arī trīs gājēji, zināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Otrdien valstī kopumā reģistrēti 86 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem seši bijuši ar cietušajiem.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 42 ceļu satiksmes negadījumi, Latgalē - 16, Vidzemē un Zemgalē - pa desmit, bet Kurzemē uz ceļiem fiksētas astoņas avārijas, liecina VP apkopotie dati.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu