Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien sagaida? (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 27. februārim.

AUNS Var pastiprināties interese par reliģiju, filozofiju. Noskaņojums tā vien mudinās pārdomāt dzīvi, paraudzīties uz notiekošo ar citādāku skatienu. Kāds Auna zīmes pārstāvis meklēs savu garīgo skolotāju.

VĒRSIS Lielāku uzmanību veltīsi ģimenei. Nav izslēgts, ka atvasītes izrādīs vēlmi apmeklēt glaunākas ārpus skolas aktivitātes, kuras prasīs papildu izdevumus. Saskarsmē ar mīļoto sapratīsies no pusvārda.

DVĪŅI Iekšēji vari sajust vēlmi kardināli mainīt ikdienas dzīvi. Svarīgi nesteigties ar izvēli, rūpīgāk pārdomāt savas rīcības sekas. Nav izslēgts, ka šā brīža vēlmes var būt nenoturīgas, ātri gaistošas.

VĒZIS Panākumos lielu lomu spēlēs kolēģu, augstākstāvošo atbalsts, tāpēc nekautrējies lūgt padomu vai praktisku palīdzību. Ja veiksmīgi tiksi galā ar uzticēto, vari gaidīt uzlabojumus materiālajā plānā.

LAUVA Ja esi saistīts ar sporta vai pedagoģijas lietām, vari cerēt uz labiem panākumiem. Tev piemītošās līdera dotības, prasme uzrunāt un pārliecināt apkārtējos ļaus sasniegt jaunas virsotnes.

JAUNAVA Diena būs pilna ar pārsteigumiem. Kāda Jaunava saņems interesantus biznesa piedāvājumus. Nebrīnies, ja nākas pilnībā pārplānot darbu kārtību. Praktiski visas pārmaiņas nāks tikai par labu.

SVARI Nav ieteicams izmantot starpniecības pakalpojumus, censties būt personīgi klāt sev aktuālo jautājumu risināšanā. Dienas izskaņā var parādīties neiecietība, kas atstās iespaidu uz attiecībām ar kolēģiem.

SKORPIONS Atturies no cilvēku kritizēšanas, paturi negatīvo viedokli pie sevis. Dienas pirmā puse vairāk atbilstoša saimniecisku lietu kārtošanai, pēcpusdiena dažādām pārrunām, saviesīgiem pasākumiem.

STRĒLNIEKS Nāksies tikt galā ar atliktiem darbiem, attiecību sarežģījumiem, kuri jau labu laiku nav devuši tev mieru. Galvenais, esi pacietīgs, nesteidzini notikumu gaitu, saglabā ticību panākumiem.

MEŽĀZIS Nežēlosi naudu ģimenes labsajūtai, jo īpaši atvasīšu vajadzībām. Profesionālajā lauciņā apņēmīgi turpināsi iesākto, uzrādīsi stabilus, prognozējamus rezultātus. Vakaru velti mīļotajam.

ŪDENSVĪRS Tev pietrūks laika, lai īstenotu cerēto pilnā apmērā. Ja rodas iespēja, droši aicini talkā palīgus, jo vienam vilkt pašreizējo vezumu būs grūti vai pat neiespējami. Mīlas frontē būsi ļoti kaislīgs.

ZIVIS Atturies no kategoriskas nostājas. Ieguvēji būs tie, kuri pratīs pieņemt kompromisa lēmumus, panāks kopīgu valodu ar citādāk domājošajiem. Šovakar grādīgajiem dzērieniem vēlams teikt nē!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu