Diennaktī pieķerti septiņi dzērājšoferi, viens lietojis narkotikas; avārijās cietuši 12 cilvēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens / LETA

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti septiņi autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un viens, kurš transportlīdzekli vadīja, būdams lietojis narkotiskās vielas, zināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā diennakts laikā pieķerti četri dzērājšoferi un viens narkotikas lietojušais autovadītājs, Kurzemē aizturēti divi pie stūres alkohola reibumā sēdušies cilvēki, Zemgalē - viens, bet Latgalē un Vidzemē - neviens.

Ceturtdien uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 187 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 88 - noformēti Rīgas reģionā.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 559 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Ceturtdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši 12 cilvēki

Aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas autoceļiem cietuši 12 cilvēki, to skaitā trīs gājēji, zināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Ceturtdien valstī kopumā reģistrēti 112 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 12 bijuši ar cietušajiem, tātad nevienā avārijā nav cietuši vairāki cilvēki.

Diennakts laikā Rīgas reģionā noticis 61 ceļu satiksmes negadījums, Vidzemē un Zemgalē - pa 16, Latgalē - desmit, bet Kurzemē uz autoceļiem fiksētas deviņas avārijas, liecina VP apkopotie dati.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu