RNP apgādājis darbiniekus ar dezinfekcijas līdzekļiem (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" preses sekretārs Krists Leiškalns
SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" preses sekretārs Krists Leiškalns Foto: Zane Bitere/LETA

Lai mazinātu potenciālos koronavīrusa slimības "Covid-19" izplatības riskus, SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" (RNP) vadība nodrošinājusi darbiniekus ar dezinfekcijas līdzekļiem, sevišķi pievēršot uzmanību darbiniekiem, kuriem ikdienā ir kontakts ar klientiem, informēja uzņēmuma pārstāvis Krists Leiškalns.

Uzņēmums aicina arī savus klientus būt piesardzīgiem un pēc iespējas biežāk izmantot personīgās higiēnas pasākumus un dezinfekcijas līdzekļus. 

"Medicīnas eksperti norāda, ka veseliem iedzīvotājiem nav nepieciešams izmantot sejas maskas, tās nepasargā no iespējamā inficēšanās riska. Maska ir vairāk noderīga, ja to lieto sasirgušais, lai neaplipinātu citus, jo bez maskas vīruss pilienu veidā var izplatīties vairāku metru attālumā, taču, lietojot masku, tie būs tikai daži centimetri," pauž Leiškalns.

Viņš arī atgādina, ka RNP saviem klientiem nodrošina iespēju attālināti iegūt nepieciešamo informāciju un iesniegt dokumentus, kas saistīti ar dzīvojamās mājas pārvaldīšanas jautājumiem, izmantojot elektronisko vidi - sūtot e-pasta vēstuli uz RNP vienoto e-pasta adresi "rnparvaldnieks@rnparvaldnieks.lv".

Iesniedzot dokumentus, piemēram, ūdens patēriņa skaitītāju maiņas/verificēšanas aktus un sertifikātus, iesniegumus par automašīnas novietošanu un tamlīdzīgi, tiem jābūt parakstītiem ar drošu elektronisko parakstu. 

Ja dzīvokļa īpašnieks nav autorizējies vortālā "www.e-parvaldnieks.lv" kā dzīvokļa īpašnieks, lai saņemtu informāciju, kas saistīta ar dzīvojamo māju vai viņa dzīvokļa īpašumu, arī iesniegumam jābūt parakstītam ar drošu elektronisko parakstu.

Kā ziņots, lai mazinātu potenciālos jaunā koronavīrusa "Covid-19" izplatīšanās riskus, SIA "Rīgas satiksme" vadība ir uzdevusi nodrošināt transportlīdzekļu vadītājus, kontrolierus un klientu apkalpošanas centru darbiniekus ar individuālajiem dezinfekcijas līdzekļiem, kā arī aicina aktīvi tos izmantot, liecina uzņēmuma publicētā informācija.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu