Koronavīrusa dēļ atcelts MotoGP sezonas pirmais posms

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Koronavīrusa dēļ atcelts nākamnedēļ Katarā paredzētais motošosejas pasaules čempionāta pirmais posms prestižākajā "MotoGP" klasē, paziņojuši rīkotāji.

Vīrusa dēļ Katarā noteikti ieceļošanas ierobežojumi, kas skar pasažierus no motošosejas lielvalsts Itālijas un citām zemēm.

"Kopš šodienas visi pasažieri, kuri Dohā ieradīsies no Itālijas vai pēdējo divu nedēļu laikā būs bijuši Itālijā, tiks ievietoti karantīnā uz 14 dienām. Itālija neapšaubāmi spēlē lielu lomu čempionātā un "MotoGP" klasē gan trasē, gan ārpus tās, tāpēc pieņemts lēmums atcelt sacensības prestižākajā klasē," teikts rīkotāju paziņojumā.

"Moto2" un "Moto3" klasēs sacensības norisināsies kā plānots, jo šo klašu braucēji jau atrodas Katarā, kur norisinājās oficiāli pirmssezonas testi.

Ierobežojums skartu ļoti skartu Itālijas komandu "Ducati", kā arī tādus zināmus braucējus kā Andrea Doviciozo un Valentīno Rosi.

Sezonas atklāšana "MotoGP" klasē tagad atlikta uz 22.martu, kad būs posms Taizemē. Ieskaitot etapu Katarā, "MotoGP" sezonā šogad paredzēti 20 posmi.

Jau ziņots, ka koronavīrusa dēļ uz nenoteiktu laiku atcelts Pirmās formulas pasaules čempionāta Ķīnas posms, kuram bija jānorisinās aprīlī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu