Autovadītājs nolemj bēgt no policijas, jo viņam "kļuvis bail"

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pirms kāda laika patrulējot Rīgas naksnīgajās ielās, Pašvaldības policijas kārtības sargu uzmanību piesaistīja tumšs BMW markas automobilis. It kā nekas neparasts, jo galvaspilsētā dzīve neapstājas pat naktī, tomēr tad pēkšņi apstākļi sagriezās kājām gaisā, jo brīdī, kad viens no policijas darbiniekiem veica automašīnas reģistrācijas numura pārbaudi datu bāzē, BMW vadītājs nolēma rīkoties pirmais un, nesagaidot jelkādu policistu aicinājumu, spieda gāzi grīdā.

Redzot šādu visnotaļ aizdomīgu rīcību, policisti nolēma sekot, kā arī nu jau aicināja BMW vadītāju apstāties. Likuma sargu cerības gan bija veltas, jo tā vietā, lai apstātos, BMW strauji iebrauca kāda daudzdzīvokļu nama pagalmā un apstājās tikai tur. Tajā brīdī automašīnas vadītājs izlēca no tās ārā un turpināja ceļu skriešus. Policisti nekavējoties metās viņam pakaļ un mirkli vēlāk arī notvēra. BMW pasažieri pa to laiku gan jau bija nozuduši.  

Vēl mirkli vēlāk roku dzelžos saslēgtais pārkāpējs tika nogādāts atpakaļ vietā, no kuras sākās skrējiens, - pie pamestā auto. Tur arī noskaidrots, ka vīrietim nav autovadītāja apliecības un viņš iepriekš policijas redzeslokā nonācis saistībā ar narkotisko vielu lietošanu. Jautāts, kādēļ vispār sāka bēgšanu, aizturētais BMW vadītājs atklāja, ka viņam kļuvis bail. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu