Kādreizējais hokejists Davidovs: Nepazinu Znaroku. "Spartak" spēlēja kā "Vitjaz" pirms 10 gadiem (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: dynamo.ru

Trīskārtējais olimpiskais čempions Vitālijs Davidovs izteicies, ka nav pazinis Oļega Znaroka vadītās Maskavas "Spartak" komandas spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas pirmajā kārtā pret Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo". 

Maskavas "Dinamo" komanda sēriju pret "Spartak" līdz četrām uzvarām sāka ar pārliecinošu uzvaru 5:1. Šajā mačā vairākkārt izcēlās asumi, kuri vairākkārt pārauga dūru cīņās. 

Abas komandas kopā nopelnīja 103 soda minūtes, no kurām 70 tika piešķirtas "Spartak". 

"No "Spartak" puses nebija pretestības, kas man bija liels pārsteigums. Es runāju par hokeja pretestību - kautiņu un rupjības ziņā "Spartak" spēlētāji, gluži pretēji, bija ļoti aktīvi, taču tam nebija nekāda sakara ar spēli. Likās, ka "Spartak" komanda vienkārši nav gatava pirmajam mačam. Savukārt "Dinamo" ieslēdzās cīņā jau no pirmajām sekundēm," savu viedokli "Russia-Hockey" pauda Davidovs. 

Sērijas otrā spēle abu komandu starpā notiks trešdien. Tā risināsies Maskavas "Dinamo" laukumā. 

"Ja godīgi, es pirmajā mačā nepazinu Oļegu Znaroku. Visas provokācijas galvenokārt iesāka "Spartak", kas man atgādināja "Vitjaz" vienību pirms 10 gadiem. Ja tas nāk no treneru korpusa, tad tā ir kļūda. Tolaik "Vitjaz" komandā nebija augstas klases spēlētāji un tika izmantoti šādi triki. Tagad "Spartak" ir augstas kvalitātes komanda un ir vienkārši jāspēlē. Ja "Spartak" turpinās sekot šim ceļam, tad "Dinamo" turpinās sodīt pretinieku un būs visas iespējas uzvarēt visā sērijā," uzskata Davidovs. 

Davidovs pats kādreiz spēlēja Maskavas "Dinamo" komandā un pēc spēlētāja karjeras beigšanas trenēja šo vienību.  

Jāpiebilst, ka pats Znaroks iepriekš vadīja Maskavas "Dinamo" komandu.

Sērijas pirmajā mačā pie rezultativitātes punktiem netika ne Kaspars Daugaviņš, ne Mārtiņš Karsums. Bet Indrašis nebija Maskavas "Dinamo" pieteikumā. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu