Autovadītājs pēc avārijas atlaižas uz sasistā auto motora pārsega (19)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Twitter / @spunde_

Gluži ikdienišķa avārija. Tā jāsaka par satiksmes negadījumu Rīgā, Brīvības un Cēsu ielas krustojumā, kur vieglā auto vadītājs izpildīja neatļautu manevru, nepārliecinoties arī par tā drošību, un izraisīja sadursmi ar autobusu.

Kā redzams notikušā liecinieku attēlos, avārija nav dramatiska, vien nedaudz sabojāti abu transportlīdzekļu bleķi. Tomēr viss nav tik nekaitīgi, kā sākumā izskatās, jo kādam šī patiesībā ir traģēdija. To par tādu padara Ford Mustang vadītāja reakcija, pēc kuras noprotams, ka ziepes būs lielas. Jo kurš gan vēl pēc tāda incidenta, kā rezultātā mašīnai nodarītais bojājums ir nedaudz lielāks par nobružātu krāsu, gultos uz motora pārsega tā, it kā tas būtu pludmales zvilnis Vecāķos karstā vasaras dienā, nevis auksts metāla gabals drēgnā un lietainā marta trešdienas rītā.

Par incidentu un tā sekām pagaidām zināms maz, taču Facebook vietnē @sadursme rakstīts, ka avārija notikusi tāpēc, ka Mustang vadītājs vēlējies apgriezties pāri dubultajai nepārtrauktajai līnijai (varbūt, lai uzpildītu degvielu netālu esošajā stacijā?), savukārt komentāros pie atbilstošā ieraksta izskanējuši minējumi, ka avārijā iesaistītais auto ir ar Lietuvas tranzīta numuriem un varētu nebūt apdrošināts. Tikmēr kāds cits vērīgs Facebook lietotājs pamanījies noskaidrot, ka 2005.gadā reģistrētais Rīgas Satiksmes autobuss ar valsts numuru FH7995 savā darba mūžā jau bijis iesaistīts 20 dažādos negadījumos. 

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu