Skaistuma izstādes "Expo beauty meetup 2020" programma un dalībnieki

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

No 7. līdz 8. martam Rīgā norisināsies "Expo beauty meetup 2020"  – viens no lielākajiem un spilgtākajiem pasākumiem, kas veltīts skaistuma industrijai. Šogad pakalpojumus un kosmētikas preces savos stendos piedāvās vairāk nekā 100 zīmolu no Itālijas, Šveices, Izraēlas, Spānijas, Somijas, Dienvidkorejas un citām valstīm. Izstādes viesus gaida prezentācijas, meistarklases un ekskluzīvi piedāvājumi.

Katru gadu "Expo beauty meetup 2020" vienuviet pulcē praktiski visas skaistuma industrijas jomas – no dekoratīvās kosmētikas ražošanas līdz estētiskajai medicīnai. Izstādes apmeklētāji varēs izmēģināt un iegādāties kosmētikas jaunumus, dažādas procedūras un profesionālus instrumentus, iepazīties ar kosmetologa, SPA speciālistu piedāvājumiem, kā arī uzzināt vairāk par skaistuma zinātni no profesionāļiem.

7. martā projekta “Šanele manā galvā” ietvaros pazīstamie Latvijas imidža dizaineri Viktorija Poļeckiha un Viktorija Fjodorova uzstāsies uz "Expo beauty meetup 2020" skatuves ar performanci “Spilgtā Es”, kur viņas uzskatāmi parādīs, cik ātri un efektīgi apģērbs, grims un frizūra var mainīt sievietes tēlu.

Foto: publicitātes

7. martā frizieri Tatjana Jerofejeva, Maija Kesmina un Roberts Reidzāns pastāstīs par pareizu matu kopšanu mājas apstākļos un parādīs, cik ātri un vienkārši ar pieejamiem līdzekļiem var ideāli ieveidot matus.

7. un 8. martā ar savām zināšanām dalīsies Ella Bačarova – aktīva ikgadējā "Expo beauty meetup 2020"  dalībniece, vizāžiste, PMU māksliniece un skaistuma studijas BELKA dibinātāja.

7. un 8. martā EXPO BEAUTY MEETUP pirmo reizi uzstāsies arī Latvijas Profesionālās jogas federācijas un atveseļošanās prakšu speciālisti. Viņi demonstrēs veselības stāvokļa ekspress diagnostiku un pastāstīs par holistiskām atveseļošanās metodēm.

Foto: publicitātes

8. martā populārākais Latvijas organiskās kosmētikas zīmols Madara Cosmetics uz skatuves demonstrēs savu pavasara grima versiju. Vienlaicīgi uzstāsies divi vizāžisti. Visiem atnākušajiem zīmols sagādās patīkamas dāvanas.

Foto: publicitātes

Sākot no 7. marta plkst. 11:00 viesi varēs piedalīties defilē konkursā un izmēģināt veiksmi tiešsaistes viktorīnā. Organizatori ir sagatavojuši arī daudzus citus pārsteigumus. Turklāt visas izstādes dienas būs pieejams bezmaksas ekspress meikaps, stilistu un permanentā meikapa bezmaksas konsultācijas un SPA School speciālistu masāžas.

Šogad "Expo beauty meetup 2020" notiks Rīgas modernākajā iepirkšanās un izklaides centrā AKROPOLE.

Izstādes darba laiks: 2020. gada 7.-8. marts no 10:00 līdz 22:00

Ieeja bez maksas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu