"Tele2" izveidojis meitas uzņēmumu (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Lūka / LETA

Mobilo sakaru operators "Tele2" ir izveidojis meitas uzņēmumu SIA "Baltic Shared Services Center" ("Baltic SSC"), kas sniegs informācijas tehnoloģiju (IT) infrastruktūras un mobilo sakaru tīkla uzraudzības un drošības pakalpojumus visu trīs Baltijas valstu "Tele2" mobilo sakaru operatoriem, aģentūru LETA informēja "Tele2" sabiedrisko attiecību vadītājs Latvijā Oskars Fīrmanis.

Viņš atklāja, ka jaunajā uzņēmumā strādās aptuveni 100 speciālisti. Jaunās organizācijas valdē darbosies Arvīds Jēgers, kurš būs arī jaunās organizācijas valdes priekšsēdētājs, un "Tele2" finanšu direktors Arnis Priedītis.  

"Tele2" valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs sacīja, ka Baltijas valstu mobilo sakaru tirgus attīstās straujāk un dinamiskāk nekā Zviedrijā, kur darbojas "Tele2" grupa, tādēļ nepieciešama autonomāka lēmumu pieņemšana, lai ātrāk un efektīvāk ieviestu jaunus pakalpojumus, kā arī uzturētu "Tele2" mobilo sakaru tīklu darbību. 

"Priecājamies, ka šāda organizācija atradīsies tieši Latvijā un būs mūsu pārziņā, jo tas nodrošinās labākus apstākļus, lai reaģētu uz ikdienas situācijām un panāktu tehniskās attīstības projektu ieviešanu. Turklāt tās būs arī jaunas darba vietas vietējiem speciālistiem," viņš sacīja.

Viņš atklāja, ka "Baltic SSC" vienīgais īpašnieks ir SIA "Tele2".  

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka "Tele2" pagājušajā gadā, pēc provizoriskiem datiem, strādāja ar 130,5 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 4% vairāk nekā 2018.gadā, savukārt kompānijas peļņa bija 31,66 miljoni eiro.

Kompānija "Tele2" reģistrēta 1995.gada novembrī, un tās pamatkapitāls ir 3,486 miljoni eiro. "Tele2" vienīgais īpašnieks ir Zviedrijas "Tele2 Sverige Aktiebolag".

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu