Policija aicina atsaukties Bauskā piekautu vīrieti

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Valsts policija

 Valsts policijas Bauskas iecirknis aicina atsaukties vīrieti, kuram 28.februārī ap plkst.22.30 Bauskā, Salātu ielā, nodarīti miesas bojājumi, informēja policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Viņa stāstīja, ka par notikušo policijai paziņojis kāds iedzīvotājs un izdevies noskaidrot pāridarītāju, kurš savu vainu atzinis. Taču cietušais policijā ar iesniegumu nav vērsies, tāpēc tiek meklēts.

Iespējams, notikušajam bija aculiecinieki, kuri arī aicināti sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, zvanot pa tālruni 63 902 100 vai 110, kā arī sniedzot jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju klātienē Bauskas iecirknī.

Bauskā pēdējās nedēļās jau vairākkārt bijuši notikumi, kas izraisījuši rezonansi sabiedrībā.

Februāra beigās pie naktskluba Bauskā nodarīti miesas bojājumi diviem vīriešiem, un nolemts piektdienu un sestdienu naktīs pilsētā uz laiku nodrošināt Pašvaldības policijas klātbūtni.

Sociālajos tīklos publiskots video, ka 22.februāra rītā pie izklaides vietas kāvušies vairāki cilvēki. Kalniņa aģentūrai LETA skaidroja, ka par konfliktu Rīgas ielā, kura laikā nodarīti miesas bojājumi diviem vīriešiem, kas tika nogādāti ārstniecības iestādē, policija ir sākusi kriminālprocesu. Notiek pirmstiesas izmeklēšana, lai noskaidrotu iespējamo vainīgo personu.

Savukārt šonedēļ, pirmdienas vakarā, Bauskas iecirknī saņemta informācija par konfliktu starp vairākiem jauniešiem, kura laikā divas no konfliktā iesaistītajām personām guva miesas bojājumus. Tāpat bojātas divas konfliktā iesaistīto jauniešu automašīnas.

Neilgi pēc tam likumsargi novērošanas kamerās pamanīja, ka dažādās vietās Bauskā pulcējas vairāki jaunieši, kuri arī pārvietojās pa pilsētas ielām, neizraisot nekādus likumpārkāpumus.

Lai uzzinātu, ar kādu nolūku viņi pulcējas, policisti pārbaudīja 34 jauniešu personības. Minētās pārbaudes laikā likumsargiem radās aizdomas par narkotisko un psihotropo vielu lietošanu, tāpēc uz medicīnas iestādi ekspertīzes veikšanai nogādāti 13 jaunieši, kā arī sāktas 13 administratīvo pārkāpumu lietas. Pēc ekspertīžu rezultātu saņemšanas tiks lemts par tālāko rīcību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu