Deputāts Jefimijs Klementjevs pametis "Saskaņu" un pievienojies partijai "Alternative"

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Paula Čurkste/LETA

Ilggadējs partija "Saskaņa" biedrs un Rīgas domes deputāts Jefimijs Klementjevs nolēmis iestāties partijā "Alternative", kuru vada no Rīgas domes "Saskaņas" frakcijas iepriekš izslēgtie domnieki.

Komentējot savu lēmumu izstāties no "Saskaņas", Klementjevs aģentūrai LETA sacīja, ka pēdējie gadi "Saskaņā" viņam bijuši grūti un viņš vairs nevēlas strādāt vidē, kur nav vienprātības par veicamajiem darbiem.

"Man patīk, ka "Alternative" ir jauni, enerģiski cilvēki, ka viņiem ir ambīcijas, cerības un mērķi, kas nebija "Saskaņai". Es redzu, ka viņi tiešām grib mainīt pilsētu," pauda domnieks.

Viņš norādīja, ka pēdējais gads "Saskaņā" bijis sevišķi smags, jo daļa deputātu gribējuši sadarboties un strādāt līdz 2021.gadam, bet citi darīja visu, lai to kavēju.

"Mēs "Saskaņā" frakcijā bijām sākumā 21 deputāts un septiņi ir aizgājuši prom. Es domāju, ka man pienācis laiks kaut ko mainīt un sadarboties ar citām partijām. Vai daru pareizi - rādīs laiks," pauda politiķis.

Aģentūrai LETA arī zināms, ka partija "Alternative" sākusi sarunas ar Latvijas Krievu savienību par iespējamu kopēju startu.

"Alternative" valdes priekšsēdētājs Valērijs Petrovs gan norādīja, ka sarunas notiekot ar vairākām partijām, taču sīkākus komentārus viņš varēs sniegt tuvāko dienu laikā.

Kā ziņots, Rīgas domes ārkārtas vēlēšanas gaidāmas 25.aprīlī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu