Sākas biļešu pārdošana uz "OneRepublic" koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"OneRepublic"
"OneRepublic" Foto: publicitātes

6. martā plkst. 11.00 visā "Biļešu servisa" tīklā sākas publiskā pārdošana uz amerikāņu poproka grupas "OneRepublic" koncertu, kas 14. novembrī notiks "Arēnā Rīga". Atgādinām, ka grupa Arēnu pieskandināja jau pirms sešiem gadiem. 

Pirms sešiem gadiem, atvadoties no skatītājiem, grupas līderis Raiens Teders teica šādus vārdus: “Es apsolu, ka tad, kad mums būs jauns albums, jauna tūre un jauns apģērbs, mēs atbrauksim uz Rīgu vēlreiz.”

Un viņš tur vārdu - pa šo laiku jau iznācis viens studijas albums, un nākamo plānots izdot šajā pavasarī. Apmeklētājiem šāds fakts nozīmē, ka bija vērts pagaidīt ilgāk, lai koncertā skanētu vēl vairāk lielisku dziesmu.

Koncerta recenzija: Perfektas popdziesmas, pārāk perfektas... «OneRepublic» Rīgā.

«OneRepublic»
«OneRepublic» Foto: Publicitātes foto

Grupu ASV pilsētā Kolorādospringsā 2002. gadā nodibināja bijušie skolasbiedri - solists, multiinstrumentālists un galvenais dziesmu autors Raiens Teders un ģitārists Zeks Filkinss. Pašreizējo sastāvu bez viņiem vēl veido ģitārists Drū Brauns, basists un čellists Brents Kacls, bundzinieks Edijs Fišers un taustiņistrumentālists Braiens Vilets.

Kopš kopā sanākšanas līdz pirmajai atpazīstamībai gan bija jāgaida veseli pieci gadi, taču tā uzreiz izdevās patiešām varena. Tai laikā populārais producents Timbalends 2007. gada kompilāciju albumā iekļāva savu "OneRepublic" kompozīcijas Apologize versiju, kura drīz vien kļuva par hitu visā pasaulē. Dziesma 16 valstīs ierindojās pirmajā vietā, un ASV vien tika pārdotas vairāk nekā 6 miljoni tās kopiju. Likumsakarīgi, ka Apologize panākumi pievērsa uzmanību grupas debijas albumam “Dreaming Out Loud”, kurā bija arī tādi spilgti singli kā Stop and Stare, Say (All I Need) un Come Home.

2009. gadā iznākušais albums “Waking Up” pasauli iepazīstināja ar tādiem hitiem kā All The Right Moves un Secrets. Savukārt trešajā albumā “Native” (2012) tiem pievienojās Counting Stars, Feel Again, If I Lose Myself un Something I Need.

Līdz ar 2016. gadā iznākušo albumu "Oh My My" iezīmējas grupas stilistikas maiņa no klasiskiem poproka hitiem uz daudzpusīgāku, žanriski bagātāku skanējumu. Rezultātā albums sasniedza līdz šim visaugstāko - trešo vietu Billboard 200 topā.

Par jaunāko albumu “Human” zināms, ka to paredzēts laist klajā šopavasar, un tajā būšot iekļautas jau agrāk izskanējušās kompozīcijas Rescue Me un Wanted.

Kā zināms, Raiens Teders ir arī ļoti produktīvs un augsti pieprasīts dziesmu sacerētājs un producents. Viņa radošajam garam pieder vairāki desmiti topu augšgalā atradušos kompozīciju, tostarp Leonas Luisas Bleeding Love, Bejonses Halo, Adeles Rumour Has It un Turning Tables, Demijas Lovato Neon Lights, Dženiferas Lopesas Do It Well, Ellas Hendersones Ghost u.c.

Producenta vai komponista statusā Teders sadarbojies ar tik dažādiem māksliniekiem kā Polu Makartniju, Vitniju Hjūstoni, Edu Šīranu, Teilori Sviftu, Džeimsu Blantu, U2, Maroon 5, Pinku, Šonu Mendezu, Backstreet Boys, Deividu Getu un milzu skaitu citu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu