Šos vīriešus ir viegli "apgredzenot"! (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Pastāv stereotipisks priekšstats, ka visi vīrieši baidās no precībām kā no uguns. Astrologi gan ir pārliecināti, ka tas bieži vien ir tikai muļķīgs pieņēmums - trešdaļa Zodiaka vīriešu ir pat ļoti naski iestūrēt laulības ostā, vēsta portāls "Postimees".

Vēzis

Zem šā zvaigznāja dzimušie bieži vien iemīlas sievietēs līdz apsēstības robežai un, lai arī bieži vien kautrējas lūgt mīļotās roku, nemaz neiebilst, ka viņa jau ir iegādājusies līgavas kleitu. Astrologi uzskata, ka Vēža zīmes pārstāvji uzskata laulības par likumsakarīgu attiecību sastāvdaļu - galu galā viņu kvēlākais sapnis ir izveidot laimīgu ģimeni.

Jaunava

Šie pedantiskie, pragmatiskie un nosvērtie Zodiaka pārstāvji nemīl tērēt laiku - ja viņi mīl sievieti, viņiem šķiet tikai loģiski netērēt savu laiku vecpuiša dzīvei raksturīgiem niekiem. Tiesa, Jaunavas zīmes pārstāvjiem ir ļoti augsti standarti, tādēļ par viņu dzīvesbiedrēm kļūst tikai īpaši apburošas dāmas.

Svari

Draudzīgie, komunikablie un jūtīgie Svaru zīmes vīrieši nemaz īsti nezina, kādēļ tieši viņiem būtu jāapprecas, taču viņus uz to parasti motivē apnikums no vecpuiša dzīves un vēlme pierādīt, ka viņi kādu patiešām mīl. Lai šīs Zodiaka zīmes nosaukums nevienu nemulsina - kad Svari ir nolēmuši, ka vēlas precēties, viņi līdzsvaroti darīs visu, lai šo lēmumu īstenotu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra zīmē dzimušie ir slaveni ar savu neatkarību un brīvības mīlestību, taču arī viņus vilina iespēja dalīt savu dzīvi ar vēl kādu. Ja viņi atzīstas mīlestībā, tikpat labi var jau sākt plānot kāzas - tiesa, būs jāsamierinās, ka viņiem visu dzīvi vajadzēs vairāk personīgās telpas.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu