FOTO ⟩ Izskanējis ģitārista Aivara Hermaņa 65 gadu jubilejas koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

7. marta vakarā VEF Kultūras pilī valdīja īpaši pacilājoša gaisotne – tur pulcējās Latvijas ģitārista Aivara Hermaņa daiļrades cienītāji, lai suminātu mākslinieku 65 gadu jubilejā un izbaudītu sirsnīgu koncertu, ko jubilārs sniedza ar saviem muzikālajiem draugiem. Aplūko foto no koncerta! 

Jubilejas koncerts noslēdzās ar stāvovācijām, vēlreiz un vēlreiz sakot paldies māksliniekam un viņa draugiem par muzikālo sniegumu.

Aivara Hermaņa 65 gadu jubilejas koncertā klausītājiem bija iespēja izbaudīt ne tikai dziesmas un instrumentālos skaņdarbus, kas tapuši sadarbībā ar dziedātājām Ievu Akurāteri un Aiju Vītoliņu, bet arī Liepājas mūziķiem Igo, Uldi Marhilēviču un Vjačeslavu Mitrohinu, kā arī skatuves kolēģiem dažādos projektos - Juri Kristonu, Raimondu Macatu, Kasparu Kurdeko un Ēriku Upenieku. Koncertā piedalījās arī “Akustisko ģitāru trio (AG 3’o)” dalībnieks Mārcis Auziņš. Paralēli mūzikai, jubilāra talanta cienītāji varēja dzirdēt jubilāra stāstus par savu dzīvi un mūzikas piedzīvojumiem.

Koncerta viesiem bija iespēja būt pirmajiem, kuri klātienē baudīja Aivara Hermaņa un dziedātāja Igo kopā radītās dziesmas, kas apkopotas jaunajā albumā “igo / hermanis / dziesmas”. Jaunais albums dienas gaismu piedzīvoja mūziķa Aivara Hermaņa jubilejā - 7. martā. Albumā apkopotas dažādos laikos radītas dziesmas, sākot no pirms 35 gadiem tapušā Hermaņa un Igo hita “Komunālais blūzs” līdz jaunākajam kopdarbam “Tu iesāki”.

Tiem, kuri nepaspēja baudīt ģitārista koncertu Rīgā, vēl ir iespēja doties uz Liepāju, kur 15. martā koncertzālē "Lielais dzintars" notiks otrs jubilejas koncerts mūziķa dzimtajā pilsētā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu