Tikmēr Rīgā: dzērājšoferis ar auto izsit caurumu betona žogā, cenšas aizbēgt, tomēr tiek notverts

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Spraigi notikumi risinājušies Rīgā, Skanstes ielas sākumā. Tur kāds aptuveni 40 gadus vecs šoferis ar baltu krosoveru ietriecās betona žogā, tajā izsitot caurumu, pēc kā metās bēgt, tomēr ātri vien tika notverts.

Par to jāpateicas kādam modram aculieciniekam, kurš bēgšanu ieraudzījis un meties pakaļ pārkāpējam. 

"Nometu savu mašīnu tur un domāju, ka, iespējams viņš ir auto vadītājs un pamet notikuma vietu. Tad es viņu tur noķēru un konstatēju, ka viņš vēl pēc alkohola smird. Nu, lūk, tā es viņam sekoju, jo viņš no manis laidās. Paralēli es izsaucu policiju, un tad mēs viņu dabūjām rokā. Viņš vēl vienai sētai pārkāpa pāri, es tai nekāpu pāri, bet apgāju pa citu pusi. Tad dabūjām rokā. Policija arī diezgan ātri noreaģēja, tiešām," stāsta notikušā liecinieks Ivars, piebilstot, ka avārijas izraisītājs nav bijis agresīvs, taču centies par visu varu aizbēgt.

Pašvaldības policijas darbinieki bēgošo autovadītāju notvēra pie Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta posteņa Hanzas ielā. Aizturētais iesēdināts policijas busiņā un aizvests un avārijas notikuma vietu, kur viņu jau sagaidījuši ceļu policisti. Iespējamais vaininieks kategoriski atteicies no alkohola koncentrācijas pārbaudes izelpā, tādēļ likumsargi viņu nogādāja ekspertīžu veikšanai pie mediķiem.

Vairāk par notikumu - TV3 raidījuma Degpunktā sižetā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu